Merhaba arkadaşlar. Şu an S24 Ultra kullanıyorum, 16 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Daha önce iPhone kullanmadım, sizce geçmeli miyim? Geçmek mantıklı ise hangi iPhone modelleri tavsiye edersiniz? Bütçe 70 80 bin TL. İkinci el alacağım.
Geçmek mantıklı olmayacaktır çünkü fiyat olarak değecek bir geçiş değil hemde iPhone 16 Pro S24 Ultra'nın üzerine bir fark koymayacak, şahsen geçmeyin derim ancak geçecekseniz bile 17'leri bekleyin gerçekten elinizdeki telefonla 16 Pro'nun bir farkı olmayacak tam tersine pili arayacaksınız.
Merhaba arkadaşlar. Şu an S24 Ultra kullanıyorum, 16 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Daha önce iPhone kullanmadım, sizce geçmeli miyim? Geçmek mantıklı ise hangi iPhone modelleri tavsiye edersiniz? Bütçe 70 80 bin TL. İkinci el alacağım.
Bu senin günlük hayatınla ilgili bir durum, eğer ki benim bilgilerim önemli hiçbir şey olmasın uygulamaya vesaire para veririm diyorsan IPhone'a geç ama APK uygulamalar kullanıyorsan özgürlük istiyorsan Android'de kal bence. Hala iPhone istersen bu uydundur.
iPhone 15 Pro fiyatı, detaylı teknik özellikleri, modelleri ve renk seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da. Apple iPhone 15 Pro kredi seçenekleri hemen satın al.
Bu geçişin mantıklı tek bir sebebi olabilir: S24 Ultra'nın boyut olarak büyük gelmesi ve daha kompakt bir amiral gemisi arayışı.
Böyle bir ihtiyaç yoksa bence asla geçmeyin.