Apple Watch 10 alınmalı mı 11 beklenmeli mi?

Riquel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Yakın zamanda Apple Watch 10 almayı düşünüyorum 18.500 TL bandında 46mm modeli ancak 2 ay sonra Apple Watch 11 çıkacak. Sizlere sormak istediğim bilmediğim için Apple Watch modelleri yeni çıktığında fiyatı aynı mı çıkıyor yoksa fiyatı yükseliyor mu çünkü Amerika'da yine 400 dolardan çıkacakmış ama Türkiye'de değişir mi? Diğer modellerde böyle bir şey oldu mu? Sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiyede ilk başta biraz yüksek olacaktır fiyatı ama zamanla düşer. Apple watch fiyatları çok düşüyor.
Ben de series 11 bekliyorum ama pil süresini uzatmadıkları sürece almayı düşünmüyorum

Yakın zamanda Apple Watch 10 almayı düşünüyorum 18.500 TL bandında 46mm modeli ancak 2 ay sonra Apple Watch 11 çıkacak. Sizlere sormak istediğim bilmediğim için Apple Watch modelleri yeni çıktığında fiyatı aynı mı çıkıyor yoksa fiyatı yükseliyor mu çünkü Amerika'da yine 400 dolardan çıkacakmış ama Türkiye'de değişir mi? Diğer modellerde böyle bir şey oldu mu? Sormak istedim.
Series 10 şuan direkt alınabilir bir model bence 2 ay beklemeye gerek yok alın geçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı