craelith Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 Yakin zamanda Apple Watch 3 aldım ama Android'e baglayamadim. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2023
Yakin zamanda Apple Watch 3 aldım ama Android'e baglayamadim. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #2 craelith dedi: Yakin zamanda Apple Watch 3 aldım ama Android'e baglayamadim. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla ilk önce bir iPhone cihazda aktifleştirme yapmanız gerekiyor. Android'e hiç bağlanmıyor diye de hatırlıyorum. Apple Watch Android Telefona Bağlama appleteknik.net Apple Watch Android Telefona Bağlama appleteknik.net Apple Watch saati Android telefonlarla kullanamazsınız. Android kullanıcıları için Google Play Store'da resmi bir uygulama yoktur. Android telefonunuzu Apple Watch ile senkronize etmek mümkün değildir. Böyle yazmışlar.
craelith dedi: Yakin zamanda Apple Watch 3 aldım ama Android'e baglayamadim. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla ilk önce bir iPhone cihazda aktifleştirme yapmanız gerekiyor. Android'e hiç bağlanmıyor diye de hatırlıyorum. Apple Watch Android Telefona Bağlama appleteknik.net Apple Watch Android Telefona Bağlama appleteknik.net Apple Watch saati Android telefonlarla kullanamazsınız. Android kullanıcıları için Google Play Store'da resmi bir uygulama yoktur. Android telefonunuzu Apple Watch ile senkronize etmek mümkün değildir. Böyle yazmışlar.