U UnknownS105 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #1 Merhaba, bende Apple Watch 5 var. 5'in üretimi durmuş. SE ye geçsem mi diye düşündüm. Kendi kendime sizce geçmeli miyim? Saçma olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2022
Merhaba, bende Apple Watch 5 var. 5'in üretimi durmuş. SE ye geçsem mi diye düşündüm. Kendi kendime sizce geçmeli miyim? Saçma olur mu?
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.305 Makaleler 7 Çözümler 31 6 Haziran 2022 #2 Saçma olur. Series 5, SE'den daha iyi bir model. Sırf üretimi durduruldu diye saatten niye vazgeçiyorsunuz ki?
Saçma olur. Series 5, SE'den daha iyi bir model. Sırf üretimi durduruldu diye saatten niye vazgeçiyorsunuz ki?
U UnknownS105 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #3 Xoloth dedi: Saçma olur. Series 5, SE'den daha iyi bir model. Sırf üretimi durduruldu diye saatten niye vazgeçiyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Çünkü SE daha sonra çıktığı için uzun yıllar daha fazla güncelleme alır diye düşünüyorum.
Xoloth dedi: Saçma olur. Series 5, SE'den daha iyi bir model. Sırf üretimi durduruldu diye saatten niye vazgeçiyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Çünkü SE daha sonra çıktığı için uzun yıllar daha fazla güncelleme alır diye düşünüyorum.
Kunkka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 1.423 Çözümler 4 Yer Dire 6 Haziran 2022 #4 Dam bulmuşsun temizini arıyorsun derler ya, seninki o vaziyet biraz. Daha desteğini durdurmamışlar, sen başka cihaza geçmeyi düşünüyosun.
Dam bulmuşsun temizini arıyorsun derler ya, seninki o vaziyet biraz. Daha desteğini durdurmamışlar, sen başka cihaza geçmeyi düşünüyosun.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.305 Makaleler 7 Çözümler 31 6 Haziran 2022 #5 UnknownS105 dedi: Çünkü SE daha sonra çıktığı için uzun yıllar daha fazla güncelleme alır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır alakası yok. Aynı işlemciyi taşıyorlar. Hiçbir farkı olmayacaktır.
UnknownS105 dedi: Çünkü SE daha sonra çıktığı için uzun yıllar daha fazla güncelleme alır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır alakası yok. Aynı işlemciyi taşıyorlar. Hiçbir farkı olmayacaktır.