15 Pro kullanıyorum alım satım yaptığım içinde bahsettiğiniz üç saati de kullandım biliyorum (SE2'yi kastettiğinizi düşünerek cevaplayacağım), ekran anlamında 46mm bir kasaya sahip olduğu için Watch 10 aralarında en güzeli performans olarak hiçbir farkları yok (zaten Series 6'dan beridir aynı işlemciyi küçük nüanslarla yeniden adlandırıp yükleyip gönderiyorlar gibi bir şey işlem kapasitesi açısından) ancak en büyük fark panellerde olduğunu söyleyebilirim. SE2'nin donanımı hem boyut hemde özellik açısından en düşük olanı (AOD yok, LTPO3 yerine LTPO1 bir OLED panel var, EKG yok vs) ancak fiyat performans açısındansa en makul olanı. Şarj olarak 1,5-2 günü alacağınız bütün modeller verecektir ama evet bir yere gidiyorsanız ve kalacaksanız saatinde şarj aletini almanız hatta yolda olacaksanız duruma göre güç tasarrufundan hiç çıkarmamanızda gerekiyor. Öneri olarak eğer bütçe derdiniz yoksa Series 10 alın ancak maddi olarak bakarsam SE2 gayet yeterli ve makul ben en azından onu alın diyebilirim.
Şuan elimde satışta Series 3'üm ve Series 8'im kaldı diyebilirim, şahsen SE1'i kullanıyorum Ultra 1'e kadar kullandım ama bence gerek yok işinizi gördüğü, aksesuar olduğundan tasarım olarakta görece güncel olduğu sürece hiçbir sorun yaşamıyorsunuz ne performans ne pil ne de kullanım memnuniyeti olarak.