Hocam size önerim fiyat performans istiyorsanız SE 2.nesil alabilirsiniz, 44MM 6700 TL.
Series 7 veya 8 alabilirsiniz. SE modeliyle arasındaki farkları şu şekilde :
Series 7 ve Series 8'de her zaman açık ekran var, dolayısıyla ekranda sürekli saat kalabiliyor. SE modelinde yok.
Ekran kasa oranı olarak Series 7 ve Series 8 çok iyi. SE modeli biraz geride kalıyor.
Series 7 ve Series 8 modelinde toza ve suya dayanıklık var. SE modelinde toza dayanıklık yok.
Vücut ısısı ölçme Series 8 modelinde var Series 7 ve SE modelinde yok.
Size önerim 6700 liraya SE 2. nesil alabilirsiniz.
Eğer yukarıda söylediklerimde SE modeli sizin için altta kaldıysa Series 8 tercih etmenizi önermem, Series 7 ve Series 8 arasında çok minik farklar var, tasarım olarak fark yok. Series 8 10.000 TL, Series 7 8000 civarlarına bulunabilir ama güvenilir satıcı bulamadım, e ticaret sitelerinde satıcılar tarafından satılıyor. Yetkili Apple satıcılarında stok kalmamış. Sonuca varırsak yukarıda söylediklerim sizin için önemliyse Series 7 tercih edin. Önemli değilse SE 2.nesil tercih edin. Series 8 gereksiz pahalı.
Bu göreceli bir konu hocam. Kendim Series 7 kullanıyorum, saat çok güzel. Ama bu paralar eder mi bilemiyorum. Piyasadaki en iyi akıllı saat kuşkusuz diyebilirim, rakibi şuanlık yok. Ama bu paralar eder mi bu göreceli bir konu. 8000-9000 TL bir saate verilir mi bilemiyorum.