H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #41 ExellionTR dedi: Sıfır bir ürün almak varken 2. el ve 4 yıl önce çıkmış bir cihaz almazdım şahsen. Yine de siz bilirsiniz. Kullanımınıza bağlı olarak her gün şarj etmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Apple ile daha iyi uyumlu diye Apple Watch düşünüyorumda dediğim gibi Huawei fit 3 uyumlu ise onu da alabilirim.
ExellionTR dedi: Sıfır bir ürün almak varken 2. el ve 4 yıl önce çıkmış bir cihaz almazdım şahsen. Yine de siz bilirsiniz. Kullanımınıza bağlı olarak her gün şarj etmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Apple ile daha iyi uyumlu diye Apple Watch düşünüyorumda dediğim gibi Huawei fit 3 uyumlu ise onu da alabilirim.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.527 Çözümler 37 21 Temmuz 2024 #42 H2onyaa dedi: Apple ile daha iyi uyumlu diye Apple Watch düşünüyorumda dediğim gibi Huawei fit 3 uyumlu ise onu da alabilirim. Genişletmek için tıkla... Paylaştığım videoyu izlerseniz kullanıcı iPhone ile testleri gerçekleştiriyor. Uyumsuzluk durumu yok sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
H2onyaa dedi: Apple ile daha iyi uyumlu diye Apple Watch düşünüyorumda dediğim gibi Huawei fit 3 uyumlu ise onu da alabilirim. Genişletmek için tıkla... Paylaştığım videoyu izlerseniz kullanıcı iPhone ile testleri gerçekleştiriyor. Uyumsuzluk durumu yok sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #43 Sanırım Apple Watch almaktan vazgeçtim gibi. Huawei fit 2 ya da fit 3 alacağım. H2onyaa dedi: Sanırım Apple Watch almaktan vazgeçtim gibi. Huawei fit 2 ya da fit 3 alacağım. Genişletmek için tıkla... 2 saati de 2 saat kullandım bugün ve akıllı saatlerin o kadar da önemli olmadığını anladım.
Sanırım Apple Watch almaktan vazgeçtim gibi. Huawei fit 2 ya da fit 3 alacağım. H2onyaa dedi: Sanırım Apple Watch almaktan vazgeçtim gibi. Huawei fit 2 ya da fit 3 alacağım. Genişletmek için tıkla... 2 saati de 2 saat kullandım bugün ve akıllı saatlerin o kadar da önemli olmadığını anladım.