Apple Watch Apple Music arayüzü

Yer
Kayıp Kodlar Okyanusu
Daha fazla  
Meslek
Dişçi
Ses kalitesi gibi şeyler yüzünden Spotify'den Apple Music'e geçtim ve gayet memnunum. Herhangi bir problem için oluşturmadım bu konuyu. Spotify Apple Watch için bence çok güzel bir arayüz oluşturmuş ama Apple Music için özel bir arayüz yok tamamen YouTube arayüzü ile aynı. Sizce de Apple'ın Spotify gibi Apple Music için özel ve güzel bir arayüz oluşturması lazım değil mi?
Ekteki resimler sırasıyla; Spotify, Youtube, Apple Music

Dosya Ekleri

• IMG_9509.JPG
    IMG_9509.JPG
    103,9 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_9510.JPG
    IMG_9510.JPG
    101,5 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_9508.JPG
    IMG_9508.JPG
    109,2 KB · Görüntüleme: 53
Apple Music'in en büyük sorunu da bu zaten. Daha iOS uygulamasında düzgün bir arayüzü var denilemez. Olsa en iyisi direkt ama yok işte. Çok karışık bir arayüzü var ve bence de düzgün bir arayüz gelmeli.

Apple Music'in en büyük sorunu da bu zaten. Daha iOS uygulamasında düzgün bir arayüzü var denilemez. Olsa en iyisi direkt ama yok işte. Çok karışık bir arayüzü var ve bence de düzgün bir arayüz gelmeli.

Hocam acaba bunun için toplu bir imza kampanyası gibi bir şey başlatamaz mıyız? Eminim dünyada çok fazla bizim gibi düşünen insanlar vardır.

@Kaptan Jack Sparrow Apple Music arayüzünden şikayet eden çok var zaten ama Apple el atmıyor ki. Bizim gibi 2-3 insan imza kampanyası başlatsa ne yazar? Zaten Spotify'ın kullanılmasının sebeplerinden birisi de rakiplerinin arayüzünün geride olması.

Asılnda dediğiniz gibi birşey yok. Apple Music kendi arayüzünde apple watchta olması gerektiği gibi appleın kontrol butonlarını kullanıyor. Nasıl safaride tam ekran yaptığınızfilm/video ile Apple TV-Chrome gibi farklıuygulamaların arayüzü aynıysa bundada böyle. Kısacası Apple Music zaten WatchOS arayüzünü kullandığı için WatchOS arayüzünün playerini kullanıyor. Youtube Music kendisine göre bir arayüz tasarlamadığı için klasik WatchOS oynatıcısını kullanıyor.

Asılnda dediğiniz gibi bir şey yok. Apple Music kendi arayüzünde Apple Watch'ta olması gerektiği gibi Apple'ın kontrol butonlarını kullanıyor. Nasıl Safari'de tam ekran yaptığınızfilm/video ile Apple TV-Chrome gibi farklıuygulamaların arayüzü aynıysa bunda da böyle. Kısacası Apple Music zaten watchOS arayüzünü kullandığı için watchOS arayüzünün Player'ini kullanıyor. YouTube Music kendisine göre bir arayüz tasarlamadığı için klasik watchOS oynatıcısını kullanıyor.

Hocam sonuç olarak arayüzü geliştirmesi gerekiyor ben Apple Watch için söyledim ama @LegendaryDevilHunter hocam haklı Apple Music arayüzünü geliştirirse eminim birçok kullanıcı Apple Music'e geçecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı