Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 26 Temmuz 2024 #1 Yalnızca Bluetooth ile bağlanabiliyorum Apple Watch'e. Araştırdığım kadarıyla Watch ayarlarından hücresel'e girmemiz gerekiyor ama yapamıyorum. Turkcell kullanıyorum. Acaba kullandığım modelde Cellular özelliği yok mu? Son düzenleme: 26 Temmuz 2024
Yalnızca Bluetooth ile bağlanabiliyorum Apple Watch'e. Araştırdığım kadarıyla Watch ayarlarından hücresel'e girmemiz gerekiyor ama yapamıyorum. Turkcell kullanıyorum. Acaba kullandığım modelde Cellular özelliği yok mu?
chyigitt Centipat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #2 Kullandığınız modelin kutu arkasında tam yazan ismi söyler misiniz? Series kaç? GPS + "Cellular" yazıyor mu? Yoksa sadece GPS olarak mı yazmakta?
Kullandığınız modelin kutu arkasında tam yazan ismi söyler misiniz? Series kaç? GPS + "Cellular" yazıyor mu? Yoksa sadece GPS olarak mı yazmakta?
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 29 Temmuz 2024 #3 chyigitt dedi: Kullandığınız modelin kutu arkasında tam yazan ismi söyler misiniz? Series kaç? GPS + "Cellular" yazıyor mu? Yoksa sadece GPS olarak mı yazmakta? Genişletmek için tıkla... Sadece GPS yazıyor. Sanırım Celluar olan model değil bu. Apple Watch series 9 45mm GPS.
chyigitt dedi: Kullandığınız modelin kutu arkasında tam yazan ismi söyler misiniz? Series kaç? GPS + "Cellular" yazıyor mu? Yoksa sadece GPS olarak mı yazmakta? Genişletmek için tıkla... Sadece GPS yazıyor. Sanırım Celluar olan model değil bu. Apple Watch series 9 45mm GPS.