Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 16 Ekim 2014 #1 Tim Cook'un açıklamasına göre Apple Watch 2015'in ilk zamanlarında piyasada olacak.
Batuhan K Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 287 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisliği öğrencisi. 16 Ekim 2014 #2 Tasarımı, kullanım özellikleri diğer akıllı saatlere göre çok daha iyi ama hayatımıza ne kadar girer o meçhul
Tasarımı, kullanım özellikleri diğer akıllı saatlere göre çok daha iyi ama hayatımıza ne kadar girer o meçhul
cafer Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 290 Makaleler 1 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek asosyal 16 Ekim 2014 #3 Samsung'un akıllı saatleri benim gözümde fiyasko, ama bunu apple yaparsa büyük ihtimalle kullanırım gibime geliyor.
Samsung'un akıllı saatleri benim gözümde fiyasko, ama bunu apple yaparsa büyük ihtimalle kullanırım gibime geliyor.
Qcean Megapat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 184 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2014 #4 Ah şu teknoloji, geliştikçe insanlar tembelleşiyor, aptallaşıyor.
cafer Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 290 Makaleler 1 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek asosyal 17 Ekim 2014 #5 Qcean dedi: Ah şu teknoloji, geliştikçe insanlar tembelleşiyor, aptallaşıyor. Genişletmek için tıkla... Madem ninem gibi konuşucaksın, Technopat gibi bir sitede ne işin var o zaman?
Qcean dedi: Ah şu teknoloji, geliştikçe insanlar tembelleşiyor, aptallaşıyor. Genişletmek için tıkla... Madem ninem gibi konuşucaksın, Technopat gibi bir sitede ne işin var o zaman?
Qcean Megapat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 184 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2014 #6 Kendimi de katıyorum.
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 17 Ekim 2014 #7 Ne Apple Watch, Ne Samsung Gear. İkisi de beni ırgalamaz. Sony Smartwatch 2 benim gözümde şu anda birinci. Tasarım ve fiyat konusunda çok üstün. Gear 2'de çok güzel ama fiyatı çok fazla.
Ne Apple Watch, Ne Samsung Gear. İkisi de beni ırgalamaz. Sony Smartwatch 2 benim gözümde şu anda birinci. Tasarım ve fiyat konusunda çok üstün. Gear 2'de çok güzel ama fiyatı çok fazla.