Apple Watch ile günlük hayatta ne yapıyorsunuz?

Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
Saati öğrenmek dışında tabii. Sadece aldığım saati nasıl daha verimli kullanırım diye fikir topluyorum o yüzden yorumlarınızı merak ettim.

Hocam ben lise sonum. Sağ olsun hocam sıramın üstüne oturmasaydı Almanca'dan çok rahat kopya çekebilecektim. Saat kadranı olarak yapınca yukarıda saat yazdığı için hiç belli olmuyor rahatlıkla kopya çekilebiliyor. Şu an kadranda benten in saatinin simgesi var canım sıkıldıkça saati açıp elimle kapatıyorum sanırım tertemiz kafayı yedim.

Dosya Ekleri

• 11F81B68-705D-4C14-B103-9E3455DE1353.png
    157,4 KB · Görüntüleme: 175
Çok mantıklı aslında. Ben not falan alıyorsun sanmıştım meğer direkt ekran resmi yapmışsın. Ben de anca hes kodumu kadran yapayım .

Aynen saatte halkalar kapandıkça motivasyon bildirimleri ödüller vs geliyor üstelik müzik geçişi kalori yakımı ve kalp atışıda büyük bir artı.

Usta notlar okunabiliyor mu? Lütfen bir not koyup fotoğraf paylaşmanız mümkün mü? Bende almayı düşünüyorum.

Usta notlar okunabiliyor mu? Lütfen bir not koyup fotoğraf paylaşmanız mümkün mü? Bende almayı düşünüyorum.

Hocam koskoca notlar gözükmüyor. Bazı derslerde sadece önemli konuları veya aklınızda tutamadığınız tarihler, kelimeler gibi şeylere bakabilirsin mesela tarihte ki savaş yıllarına bakabilirsin veya edebiyatta ki yazarlara. Kadran yaparak sadece kısa notlara bakılabiliyor. Şu an saat kapalı şarja koymuştum eğer unutmazsam yarın koyayım.
Eğer uzun notlara bakmak istersen telefondan notun resmini çekip favorilere ekleyerek bakabilirsin. Favorilere ekleyince yazılar biraz küçük oluyor ama okunabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…