O of corpse Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 66 30 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum, Apple Watch alacağım. iPhone 7 ile kullanabilir miyim? Eşleştirebilir miyim?
Arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum, Apple Watch alacağım. iPhone 7 ile kullanabilir miyim? Eşleştirebilir miyim?
Çözüm kopkeliekmek 30 Haziran 2023 of corpse dedi: Arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum, Apple Watch alacağım. iPhone 7 ile kullanabilir miyim? Eşleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet kullanırsınız. IOS sürümünüz IOS 15. Rahatlıkla tüm serileri kullanırsınız.
of corpse dedi: Arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum, Apple Watch alacağım. iPhone 7 ile kullanabilir miyim? Eşleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet kullanırsınız. IOS sürümünüz IOS 15. Rahatlıkla tüm serileri kullanırsınız.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 30 Haziran 2023 #2 of corpse dedi: Arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum, Apple Watch alacağım. iPhone 7 ile kullanabilir miyim? Eşleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hangi model? Artı 0 Eksi
of corpse dedi: Arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum, Apple Watch alacağım. iPhone 7 ile kullanabilir miyim? Eşleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hangi model?
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.888 Çözümler 31 30 Haziran 2023 #3 of corpse dedi: Arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum, Apple Watch alacağım. iPhone 7 ile kullanabilir miyim? Eşleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet kullanırsınız. IOS sürümünüz IOS 15. Rahatlıkla tüm serileri kullanırsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
of corpse dedi: Arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum, Apple Watch alacağım. iPhone 7 ile kullanabilir miyim? Eşleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet kullanırsınız. IOS sürümünüz IOS 15. Rahatlıkla tüm serileri kullanırsınız.
Emin_akn Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #4 İstediğin ile kullanabilirsin. Eğer yeni model ise eşleşmez eşleşmiyorsa sürümü daha yüksek bir iPhone ICloud'unu gir Apple Watch eşle sonra iPhone 7'den kullanmaya devam et. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
İstediğin ile kullanabilirsin. Eğer yeni model ise eşleşmez eşleşmiyorsa sürümü daha yüksek bir iPhone ICloud'unu gir Apple Watch eşle sonra iPhone 7'den kullanmaya devam et.
KS KS O of corpse Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 66 30 Haziran 2023 #5 SE 2. nesil alacağım arkadaşlar. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2023 Artı 0 Eksi