Apple Watch model önerisi

Chairman

Hectopat
Yer
İstanbul
Sizce hangi Apple Watch modeli benim için uygun? Ben sporcu falan değilim ve benim amacım yol ortasında telefonu çıkarmakla uğraşmayayım, direkt saatimden mesajlaşayım, arada adım sayım yaktığım kalori gibi şeylere bakayım, bazı basit işlemleri yapabileyim yeter. Ama eski bir cihaz olmasın, güncel olsun.

Bütçeniz ne kadar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenize bağlı tamamen ama Apple Watch 3 önermiyorum çağ dışı kalıyor.

Apple Watch Series 7 ile istediklerinizi yapabilirsiniz. Klavye desteği de sunuyor. Telefonunuz yanınızda duracaksa GPS modelini alabilirsiniz.

Sadece Apple Watch Series 7’de klavye var. Diğer modellerde mesajlaşmak istiyorsanız Karalama veya metin dikte etme özelliğini kullanmalısınız. WhatsApp uygulaması yok fakat gelen bildirimlere cevap verebiliyorsunuz. Normal Mesajlar uygulaması bulunuyor.

Bunu bilmiyordum. Klavye ile yazmayı tercih ederim. Karalama biraz sorun olur çünkü sol elimle yazı yazıyorum. Saat sol kolumda duracağı için sağ elimle harfleri yapmaya çalışmak tam bir işkence olur. Az önce baktım, fiyat biraz fazlaymış.

Saatten mesajlaşmak pek mantıklı bir şey değil bu özelliği heves yada merakınızdan dolayı istiyorsanız 1 haftadan sonra kullanacağınızı bile sanmam. Ama dikte ile basit mesajlar gönderebilirsiniz.

Bence bu bütçeye göre Apple Watch SE uygun gibi. Taksit seçenekleriyle değerlendirebilirsin. 5800 gibi bir fiyatı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…