Apple Watch nasıldır?

VenomBey

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Çok uzun zamandır bir Apple Watch almak istiyorum. Burada da kullanan kişilerin gerçekten şu anki fiyatlara değer mi? Kullanım deneyimlerini paylaşabilir misiniz?

Ihtiyaciniza gore degisir, ben sirf bildirim ve kalp atis hizini takip etmek icin kullaniyorum.
Uyurken kalp atis hizim 40'in altina inerse aninda beni uyandiriyor. Benim icin oldukca onemli bir ozellik.
Ancak telefon gibi her gun sarj etmelisiniz.

Ihtiyaciniza gore degisir, ben sirf bildirim ve kalp atis hizini takip etmek icin kullaniyorum.
Uyurken kalp atis hizim 40'in altina inerse aninda beni uyandiriyor. Benim icin oldukca onemli bir ozellik.
Ancak telefon gibi her gun sarj etmelisiniz.
Hocam çoğu özelliğini kullanmayı düşünüyorum sarj çok sıkıntı olmaz zatne 1 saate doluyor.
Sadece saate bakıp, müzik değiştirecekseniz almanıza gerek olmayabilir. Estetik için falan da tercih edilebilir. Herhangi bir Apple ürünü alacaksanız en güncel olanı tercih etmeye çalışın.
Estetik duruşu ve özelliklerini seviyorum hocam çoğu özelliğini kullanmayı düşünüyorum
Apple Watch saatler ölçüm doğruluğu için iyi ama her gün şarj etmen lazım ben olsam Huawei modellerinden birine bakardım.
Hocam sarj olarak güzeller ama Apple cihazla iyi çalışmıyor bence

Gayet iyi çalışıyor ben kullanıyorum.

Hocam yuvarlak olsun isterseniz Xiaomi Watch 2, e-sim de isterseniz pro modelini alabilirsiniz. Bende var, wifi açıkken pili çok hızlı bitiyor onun dışında iOS desteği de var. Sadece bazen minibüse bindiğimde yürüyüş sanabiliyor o kadar.

Fiyatı da uygun.

Arkadaşlar selam. Çok uzun zamandır bir Apple Watch almak istiyorum. Burada da kullanan kişilerin gerçekten şu anki fiyatlara değer mi? Kullanım deneyimlerini paylaşabilir misiniz?
Bende Series 9 var, birkaç aylık kullanımdan sonra artık bir esprisi olmadığını anladığınızı söyleyebilirim.
Sağlık sorunlarınız varsa ayrı tabii, önemi olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…