F fifth22 Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Merhaba yeni telefon değiştirdim ve Apple Watch'ı eski cihazımdan kaldıramadım. Cihazı takas yoluyla mediamarkta verdim. Bu sebeple önceki cihazıma erişimim yok. Saati yeni cihazıma nasıl aktarabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024
Merhaba yeni telefon değiştirdim ve Apple Watch'ı eski cihazımdan kaldıramadım. Cihazı takas yoluyla mediamarkta verdim. Bu sebeple önceki cihazıma erişimim yok. Saati yeni cihazıma nasıl aktarabilirim?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.053 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 Apple Watch'unuzun eşlemesini kaldırma ve aygıtı silme - Apple Destek (TR) Eşlemeyi kaldırdığınızda Apple Watch'unuz fabrika ayarlarına geri yüklenir. support.apple.com Bu makaleyi okuyun. Biraz aşağıda İphone olmadan nasıl yapılacağı yazıyor.
Apple Watch'unuzun eşlemesini kaldırma ve aygıtı silme - Apple Destek (TR) Eşlemeyi kaldırdığınızda Apple Watch'unuz fabrika ayarlarına geri yüklenir. support.apple.com Bu makaleyi okuyun. Biraz aşağıda İphone olmadan nasıl yapılacağı yazıyor.
F fifth22 Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #3 Teşekkürler halledebildim.