Vakeyeme Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 90 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ocak 2021 #1 Merhaba, ablam yılbaşı için Apple Watch S6 almış ancak saatin genel menüsünde kasmalar oluyor. Acaba bu uyumsuzluktan dolayı mı kaynaklanıyor? Ayrıca ben telefonla saati Bluetooth ile bağladım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2021
Merhaba, ablam yılbaşı için Apple Watch S6 almış ancak saatin genel menüsünde kasmalar oluyor. Acaba bu uyumsuzluktan dolayı mı kaynaklanıyor? Ayrıca ben telefonla saati Bluetooth ile bağladım.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.324 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 1 Ocak 2021 #2 Apple Watch Series 6 için iOS 14 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone 6s veya daha yeni bir iPhone modeli gerekir. Stabil çalışmayacaktır.
Apple Watch Series 6 için iOS 14 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone 6s veya daha yeni bir iPhone modeli gerekir. Stabil çalışmayacaktır.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 1 Ocak 2021 #3 Series 6 minimum iOS 14 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone 6s veya daha yeni bir iPhone modeli gerektirmiyor mu? Nasıl bağladınız?
Series 6 minimum iOS 14 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone 6s veya daha yeni bir iPhone modeli gerektirmiyor mu? Nasıl bağladınız?
Vakeyeme Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 90 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ocak 2021 #4 Lodge dedi: Series 6 minimum iOS 14 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone 6s veya daha yeni bir iPhone modeli gerektirmiyor mu? Nasıl bağladınız? Genişletmek için tıkla... Diyorum ya Bluetooth ile bağladım. Peki bu menüdeki fps düşüklüğü bu sebepten mi kaynaklanıyor?
Lodge dedi: Series 6 minimum iOS 14 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone 6s veya daha yeni bir iPhone modeli gerektirmiyor mu? Nasıl bağladınız? Genişletmek için tıkla... Diyorum ya Bluetooth ile bağladım. Peki bu menüdeki fps düşüklüğü bu sebepten mi kaynaklanıyor?
FakirButGururlu Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Yer Midgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #5 Vakeyeme dedi: Diyorum ya Bluetooth ile bağladım. Peki bu menüdeki fps düşüklüğü bu sebepten mi kaynaklanıyor? Genişletmek için tıkla... Ablam 7 Plus ile kullanıyor gayet akıcı bir menüsü var biz bir sıkıntı yaşamadık.
Vakeyeme dedi: Diyorum ya Bluetooth ile bağladım. Peki bu menüdeki fps düşüklüğü bu sebepten mi kaynaklanıyor? Genişletmek için tıkla... Ablam 7 Plus ile kullanıyor gayet akıcı bir menüsü var biz bir sıkıntı yaşamadık.
Vakeyeme Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 90 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ocak 2021 #6 Çok yüksek ihtimalle benim yazılım desteklemediğinden kaynaklanıyor teşekkür ederim yardımların için FakirButGururlu dedi: Ablam 7 Plus ile kullanıyor gayet akıcı bir menüsü var biz bir sıkıntı yaşamadık. Genişletmek için tıkla...
Çok yüksek ihtimalle benim yazılım desteklemediğinden kaynaklanıyor teşekkür ederim yardımların için FakirButGururlu dedi: Ablam 7 Plus ile kullanıyor gayet akıcı bir menüsü var biz bir sıkıntı yaşamadık. Genişletmek için tıkla...
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 1 Ocak 2021 #7 Kendi uygulamasından pairlamadığın için nasıl çalışıyor bilemiyorum. Normal gibi.