Arkadaşlar selam Apple Watch almayı düşünüyorum. Gezerken bu saati buldum fiyatı da diğer sitelere göre daha ucuz sanki? Sizce bu fiyata alınır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir. 41mm sizin için uygun mu? Bilek boyunuzu duruşunu vesaire sanırsam daha önce deneyimleyip test ettiniz?
https://www.troyestore.com/apple-wa...firtina-mavisi-spor-kordon-ml-mr913tua_213781
41mm gümüş.
Daha ucuza isterseniz buradan da buldum. Satın alacağınız firmaların araştırmalarını isterseniz yapabilirsiniz.
Evet haklısınız. Fiyat farkı insanı korkutabiliyor. Ancak Troy Store Apple, Arçelik'te güvenilirlik açısından iyi firma denilebilecek seviyedeler. Fiyatlar sizi korkutuyorsa isterseniz mağazaları arayıp fiyat hakkında bilgi alabilirsiniz.Hocam 41mm gayet uygun. Kararsız kaldığım nokta bilindik sitelerle arasında bu kadar fiyat farkı olması. İnsan ister istemez korkuyor.
45mm kullaniyorum, gayet memnunum, sadece fiyati biraz daha dusuk olsa asil ederi olacak, biraz yuksek geldi fiyati.Arkadaşlar selam Apple Watch almayı düşünüyorum. Gezerken bu saati buldum fiyatı da diğer sitelere göre daha ucuz sanki? Sizce bu fiyata alınır mı?
45mm kullanıyorum, gayet memnunum, sadece fiyati biraz daha dusuk olsa asil ederi olacak, biraz yuksek geldi fiyati.
Apple urunleri genel olarak fiyat olarak bir tik ederinden yuksek geliyor bana ama 15k fena degil, galaxy watch 6 da olan tansiyon olcme bile yok, kadranlari cok cesitli degil bence cocuk kadrani sayisi cok yuksek, artisi olarak da su gecirmezlik konusunda baya iyi oldugu soyleniyor ama gecirirse garantisi yok bilginiz olsun, saat diger saatlere gore daha akici kesinlikle. İnsanlar sarj konusunu eksi olarak degerlendiriyor ama 1.5 gun gidiyor ve bitse bile takip bir banyoya girseniz gunu cikaricak kadar doluyor zaten bence gayet yeterli. Eger onem veriyorsaniz ekran koruyucu ya da kilif oneririm cunku ekranini carpiyorsunuz ister istemez, ben kullanmadigimdan dolayi ekranda 2 tane cizik tarzi hasar var.15k fiyatı var şu an yüksek mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.