evrN Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 757 Çözümler 3 3 Ekim 2023 #11 BehzatAmirim dedi: Bütçene göre SE2 mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam okuldayken nasıl çevrdımışı şekilde AirPods'u bağlayıp kullanacağım. Bugün müzikleri Watch'a indirmeme rağmen bir türlü ses alamadım Watch'dan.
BehzatAmirim dedi: Bütçene göre SE2 mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam okuldayken nasıl çevrdımışı şekilde AirPods'u bağlayıp kullanacağım. Bugün müzikleri Watch'a indirmeme rağmen bir türlü ses alamadım Watch'dan.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #12 evrN dedi: Hocam okuldayken nasıl çevrdımışı şekilde AirPods'u bağlayıp kullanacağım. Bugün müzikleri Watch'a indirmeme rağmen bir türlü ses alamadım Watch'dan. Genişletmek için tıkla... Watch’da Apple Music kullanmaktan mı bahsediyorsun ?
evrN dedi: Hocam okuldayken nasıl çevrdımışı şekilde AirPods'u bağlayıp kullanacağım. Bugün müzikleri Watch'a indirmeme rağmen bir türlü ses alamadım Watch'dan. Genişletmek için tıkla... Watch’da Apple Music kullanmaktan mı bahsediyorsun ?
evrN Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 757 Çözümler 3 3 Ekim 2023 #13 BehzatAmirim dedi: Watch’da Apple Music kullanmaktan mı bahsediyorsun ? Genişletmek için tıkla... Spotify'dan bahsediyorum ancak şöyle bir sorun var Apple Watch internete bağlı değilse müzikler indirilmiş olsa bile AirPods'a bağlayıp müzik dinleyemiyorum.
BehzatAmirim dedi: Watch’da Apple Music kullanmaktan mı bahsediyorsun ? Genişletmek için tıkla... Spotify'dan bahsediyorum ancak şöyle bir sorun var Apple Watch internete bağlı değilse müzikler indirilmiş olsa bile AirPods'a bağlayıp müzik dinleyemiyorum.