Alperen2132 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #1 Okulda çok sıkılıyorum, telefona da izin yok ondan dolayı Apple Watch almayı düşünüyorum. Instagram veya YouTube gibi yerlere girinebiliyor sanırım ondan dolayı sıkılmamın tek çözümü gibi düşünüyorum. Öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2024
Okulda çok sıkılıyorum, telefona da izin yok ondan dolayı Apple Watch almayı düşünüyorum. Instagram veya YouTube gibi yerlere girinebiliyor sanırım ondan dolayı sıkılmamın tek çözümü gibi düşünüyorum. Öneriniz var mı?
S Seçemedim Picopat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 164 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #3 WATCH SE kullanan birisi olarak söyleyim: bütçe dostu olsa da kullanıcı dostu değil.
Alperen2132 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #4 Seçemedim dedi: Watch SE kullanan birisi olarak söyleyim: Bütçe dostu olsa da kullanıcı dostu değil. Genişletmek için tıkla... Instagram'a falan girilebiliyor mu bir videoda görmüştüm watchtube falan vardı onlar çalışıyor mu hiç denedin mi? 742183 dedi: Okulda okumanız gerek. Genişletmek için tıkla... Okuldan benim de aileminde bir beklentisi yok Beşiktaş altyapısında oynuyorum okula gidip geliyorum öylesine.
Seçemedim dedi: Watch SE kullanan birisi olarak söyleyim: Bütçe dostu olsa da kullanıcı dostu değil. Genişletmek için tıkla... Instagram'a falan girilebiliyor mu bir videoda görmüştüm watchtube falan vardı onlar çalışıyor mu hiç denedin mi? 742183 dedi: Okulda okumanız gerek. Genişletmek için tıkla... Okuldan benim de aileminde bir beklentisi yok Beşiktaş altyapısında oynuyorum okula gidip geliyorum öylesine.
S Seçemedim Picopat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 164 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #5 Alperen2132 dedi: Instagram'a falan girilebiliyor mu bir videoda görmüştüm watchtube falan vardı onlar çalışıyor mu hiç denedin mi? Genişletmek için tıkla... Sadece monitoring ve bildirimler için kullanıyorum. SM ya da oyun falan yok
Alperen2132 dedi: Instagram'a falan girilebiliyor mu bir videoda görmüştüm watchtube falan vardı onlar çalışıyor mu hiç denedin mi? Genişletmek için tıkla... Sadece monitoring ve bildirimler için kullanıyorum. SM ya da oyun falan yok
Alperen2132 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #6 Seçemedim dedi: Sadece monitoring ve bildirimler için kullanıyorum. SM ya da oyun falan yok Genişletmek için tıkla... rica etsem bi deneyebilir misin watchtubeyi
Seçemedim dedi: Sadece monitoring ve bildirimler için kullanıyorum. SM ya da oyun falan yok Genişletmek için tıkla... rica etsem bi deneyebilir misin watchtubeyi
S Seçemedim Picopat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 164 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #7 Alperen2132 dedi: rica etsem bi deneyebilir misin watchtubeyi Genişletmek için tıkla... Evet kasmadan çalışıyormuş dostum, saat ekranı olduğundan pek zevk vermiyor ama...
Alperen2132 dedi: rica etsem bi deneyebilir misin watchtubeyi Genişletmek için tıkla... Evet kasmadan çalışıyormuş dostum, saat ekranı olduğundan pek zevk vermiyor ama...
Alperen2132 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #8 Seçemedim dedi: Evet kasmadan çalışıyormuş dostum, saat ekranı olduğundan pek zevk vermiyor ama... Genişletmek için tıkla... Yani bir video olsun yeter en azından dersde zaman geçirebileceğim bir şey. Seçemedim dedi: Evet kasmadan çalışıyormuş dostum, saat ekranı olduğundan pek zevk vermiyor ama... Genişletmek için tıkla... Fiyatı 12100 civarıydı cellular bir de sence alayım mı?
Seçemedim dedi: Evet kasmadan çalışıyormuş dostum, saat ekranı olduğundan pek zevk vermiyor ama... Genişletmek için tıkla... Yani bir video olsun yeter en azından dersde zaman geçirebileceğim bir şey. Seçemedim dedi: Evet kasmadan çalışıyormuş dostum, saat ekranı olduğundan pek zevk vermiyor ama... Genişletmek için tıkla... Fiyatı 12100 civarıydı cellular bir de sence alayım mı?
S Seçemedim Picopat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 164 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #9 Valla android watch’lardan bi bilgim yok. Alternatif bulamıyorsan tabiki alabilirsin. Bide şarj süresi 3 gün zorla götürür, orasını da düşün.
Valla android watch’lardan bi bilgim yok. Alternatif bulamıyorsan tabiki alabilirsin. Bide şarj süresi 3 gün zorla götürür, orasını da düşün.
MeowingCat Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 745 Çözümler 8 Yer Neptün Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Computer Scientist & Cat 3 Ocak 2024 #10 Always-on-display yok alınmaz.