B Berat Emir Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 30 9 Mart 2021 #1 Apple Watch SE almayı düşünüyorum arkadaşlar. Sizce Vatan'dan mı almalıyım, Teknosa'dan mı? Bir de mağazadan gidip almayı düşünüyorum. İnternetten almak yerine fikirlerinize açığım teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2021
Apple Watch SE almayı düşünüyorum arkadaşlar. Sizce Vatan'dan mı almalıyım, Teknosa'dan mı? Bir de mağazadan gidip almayı düşünüyorum. İnternetten almak yerine fikirlerinize açığım teşekkür ederim.
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.530 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #2 Hangisi uygunsa onu al. Fiyat aynıysa vatandan alırdım ben.
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 10 Mart 2021 #3 Fiaytlar neredeyse aynı ama Teknosa'ya ısınamadım bir türlü Vatan'dan alırdım. Apple Watch SE 3 satın alın Apple Watch SE 3, ailenizdeki herkes için baÄlantı, fitness, saÄlık ve güvenlik özellikleri sunuyor. Apple.com adresinden hemen satın alın. www.apple.com
Fiaytlar neredeyse aynı ama Teknosa'ya ısınamadım bir türlü Vatan'dan alırdım. Apple Watch SE 3 satın alın Apple Watch SE 3, ailenizdeki herkes için baÄlantı, fitness, saÄlık ve güvenlik özellikleri sunuyor. Apple.com adresinden hemen satın alın. www.apple.com