Apple Watch SE2 alınır mı?

auditoree

Kilopat
Daha önce hiç akıllı saat kullanmadım. Alırsam şık bir aksesuar olması dışında hayatıma ne gibi katkıları olur? Telefon olarak 14 Pro kullanıyorum.

Ürün linki: Amazon.com.tr

Bütçeni bilmiyorum ama telefonundan yola çıkarak Series 8 al alacaksan.

Sağlık, uyku takibi. Spor ve aktivite izlemeleri. Saatten telefonla konuşabilme imkanı. Müzik indirebilme ve saatten direkt Bluetooth kulaklık bağlantısıyla müzik dinleyebilme imkanı. Bir takım kaza ve düşme algılayıcıları ve acil durumda otomatik haber verme sistemi. Bildirim alma, mesaj gönderme ve cevaplayabilme imkanları. Saat üzerinden oyun oynayabilmek. Titreşimli alarm ile kolayca uyanabilmek. Navigasyonu saat ekranında görebilmek -özellikle sokakta yürürken-. Kamerayı saatten kontrol edebilmek. İş ve hayat organizasyon uygulamaları, not uygulamaları kullanabilmek vs. Daha ihtiyacın olabilecek pek çok durumda kolaylık sağlaması.

Eğer bunlara ihtiyacın yoksa almana gerek yok. Ama bu imkanların sana kolaylık sağlayacağını düşünüyorsan alabilirsin.

Farkları nedir hocam? SE2 alırsam nelerden feragat etmiş oluyorum?
Series 8’de her zaman açık ekran var. Bence çok da önemli değil. Saate bakmak istediğinde kolunu kaldırıyorsun zaten. Ayrıca Series 8 EKG çekebiliyor. Sanırım sıcaklık da ölçüyordu. Apple sitesinde karşılaştırma yapabiliyorsun iki saat arasında özellik olarak.

Bende Apple Watch SE1 var. Dediğim özellikleri aramıyorum. Sadece tansiyon problemim var biraz daha uygun fiyatlı olsaydı Series 8 alıp EKG imkanına sahip olmak isterdim o kadar.

Farkları nedir hocam? SE2 alırsam nelerden feragat etmiş oluyorum?
SE2 nin ekran çerçeve oranı daha düşük. EKG gibi belirli başlı farklı özellikler var. SE2 de always on display özelliği mevcut. Aradaki farktan yola çıkarak hangisi alınır dersen eğer maddi olarak etkilemeyecekse series 8 iyidir

bu video ile farkları iyice anlayabilirsiniz.

Teşekkürler hocam, düşüneceğim.

Yani EKG veya always on display olmasa da olur benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…