Apple Watch Series 10 vs SE 2

babapro6161

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2–3 gündür Apple Watch almayı düşünüyorum. Aklımdaki modeller Apple Watch Series 10 ve SE 2. nesil. Ürünler arasında 5.000 lira fark var. İlk Apple Watch'ım olacak; telefon olarak da iPhone 16 Pro kullanıyorum. Aynı zamanda fitness ile uğraşıyorum. Saati alıp almama konusunda da kararsızım. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
5000 lira fark varsa 10 daha iyi SE 2'den. SE2 bomboş cihaz. Ha 18-19 bin lirayı Watch hak ediyor mu onun muhakemesini yapmanız lazım. Fitness ile uğraşıyorsanız sağlık uygulaması ile birlikte çok güzel çalışıyor, güzel veriler elde edebiliyorsunuz.

Hocam bu bahsettiğin verilere örnek verebilir misin acaba bilmediğimden soruyurum ve fasa fisomu yoksa gerçekten işime yarayacak şeyler mi?

Yanlış bilgi
Hocam bu bahsettiğin verilere örnek verebilir misin acaba bilmediğimden soruyurum ve fasa fisomu yoksa gerçekten işime yarayacak şeyler mi?
Hocam kalp ritmi, SpO2, cardio fitness gibi ölçümler mesela. SE2 bu ölçümleri yapmıyordu. Fitness’ten sonra açıp ortalama nabız, SpO2 (kandaki oksijen seviyesi), cardio fitness (bir nevi dinçlik/cardio durumu) gibi verilere erişebilirsiniz.

Hocam kalp ritmi, SpO2, cardio fitness gibi ölçümler mesela. SE2 bu ölçümleri yapmıyordu. Fitness’ten sonra açıp ortalama nabız, SpO2 (kandaki oksijen seviyesi), cardio fitness (bir nevi dinçlik/cardio durumu) gibi verilere erişebilirsiniz.
Hatta dakikada kaç kez nefes aldığınızı bile ölçüyordu sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı