ProAdam3007 Decapat Katılım 12 Ekim 2018 Mesajlar 78 23 Kasım 2018 #1 Anketi yanıtlarsanız sevinirim. Birde şunu söyleyeceğim. Telefonum yok. Bu durumda neler fark eder. Ayrıca Nokia'nın eski telefonlarından kullanabilirim. Sırf sesli görüşme için. Hangi saatin uygulamaları daha zengindir. Yanıtlarınızı bekliyorum.
Anketi yanıtlarsanız sevinirim. Birde şunu söyleyeceğim. Telefonum yok. Bu durumda neler fark eder. Ayrıca Nokia'nın eski telefonlarından kullanabilirim. Sırf sesli görüşme için. Hangi saatin uygulamaları daha zengindir. Yanıtlarınızı bekliyorum.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 23 Kasım 2018 #2 Dört köşe saat mi olur. S3 fiyat/performans ve görünüş olarak daha iyi bence. Elinde doğru düzgün telefon yokken niye akıllı saat alıyorsun ona da anlam veremedim.
Dört köşe saat mi olur. S3 fiyat/performans ve görünüş olarak daha iyi bence. Elinde doğru düzgün telefon yokken niye akıllı saat alıyorsun ona da anlam veremedim.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 23 Kasım 2018 #3 Sanıyorum maksat muhabbet olsun. Onur Altuğ Sever dedi: Dört köşe saat mi olur. S3 fiyat/performans ve görünüş olarak daha iyi bence. Elinde doğru düzgün telefon yokken niye akıllı saat alıyorsun ona da anlam veremedim. Genişletmek için tıkla...
Sanıyorum maksat muhabbet olsun. Onur Altuğ Sever dedi: Dört köşe saat mi olur. S3 fiyat/performans ve görünüş olarak daha iyi bence. Elinde doğru düzgün telefon yokken niye akıllı saat alıyorsun ona da anlam veremedim. Genişletmek için tıkla...