H Hephaestus06 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 118 5 Mart 2022 #1 Daha bugün aldığım Series 3 şarj olmuyor. Nedenini anlamadım. Yan düğmeye basınca sadece saat ve kırmızı şimşek simgesi çıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2022
Daha bugün aldığım Series 3 şarj olmuyor. Nedenini anlamadım. Yan düğmeye basınca sadece saat ve kırmızı şimşek simgesi çıkıyor.
H HIGHWOLTAGE Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 144 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #2 Hephaestus06 dedi: Daha bugün aldığım Series 3 şarj olmuyor. Nedenini anlamadım. Yan düğmeye basınca sadece saat ve kırmızı şimşek simgesi çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Adaptörü değiştirin bende yaşadım aynı sorunu orijinal apple adaptör şarj etmedi, huaweinin adaptörü şarj etti.
Hephaestus06 dedi: Daha bugün aldığım Series 3 şarj olmuyor. Nedenini anlamadım. Yan düğmeye basınca sadece saat ve kırmızı şimşek simgesi çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Adaptörü değiştirin bende yaşadım aynı sorunu orijinal apple adaptör şarj etmedi, huaweinin adaptörü şarj etti.