Apple Watch series 7 45 mm alınır mı?

Arkadaşlar sizce bütçeyi zorlayıp sıfır mı almalıyım yoksa biraz daha param cebimde kalsın 2.el iyi midir ben siyah veya gece yarısı rengi istiyorum çünkü sizce ne yapılmalı bunu da sorayım.
Sıfıra gerek yok, iyi bakılmış ikinci el işini gayet görür. Makyaj yerinde olduktan sonra istesen de hor kullanamıyorsun bunları zaten.

Bütçemi biraz aşıyor ama 2.500 TL kadar ama 4 taksit yapacağım gibi duruyor eğer alırsam. Ek olarak kayış olarak ne tavsiye edersiniz orijinal olmasına gerek yok kendi kayışı iyi midir yoksa ekstra alınmalı mı?
Orijinal kayışı iyidir.

Sıfıra gerek yok, iyi bakılmış ikinci el işini gayet görür. Makyaj yerinde olduktan sonra istesen de hor kullanamıyorsun bunları zaten.

Hocam madem 2.el alıyorum series 8 45mm alacağım ya bulursanız çok tekrarlıyorum ama bana bir yardımcı olun sizde canım hocalarım bende alayım ilk Apple Watch saatim olacak dediğim gibi bütçem 10bin civarı renkler gece yarısı siyahı ve siyah olsun.

Hocam madem 2.el alıyorum series 8 45mm alacağım ya bulursanız çok tekrarlıyorum ama bana bir yardımcı olun sizde canım hocalarım bende alayım ilk Apple Watch saatim olacak dediğim gibi bütçem 10bin civarı renkler gece yarısı siyahı ve siyah olsun.
Madem taksitle alacaksın, kredi kartına taksitlendir. Sıfır almak bence daha mantıklı fiyat açısından.

Selam sosyal. iPhone 14 telefonum için Apple Watch alacağım. Bütçem biraz kısıtlı. Yeni nesil, hızlı, medikal özellikler ve sağlık açısından iyi olan bir saat alacağım. Apple serisinden 7 ile 8 arasında çok bir fark göremedim. Şarj meselesi olarak bana 1 günü çıkarsın yeterli. Son olarak bütçem 10bin civarı. 2.el temiz cihazlar var ise gönderebilirsiniz. Pil sağlığı yüksek olanlardan. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba. 7 kullanıyorum, mutluyum, tavsiye ederim. Zaten 7 ve 8'in erkekler için kaza tespiti dışında farkı yok (en azından şimdilik, gelecek güncellemelerde ne olur bilinmez.), hangisini ucuza bulursanız onu alın.

İkinci ele ben sıcak bakıyorum ama fiyatı uygunsa. 500-1000 TL için ikinci ele yönelmek pek mantıklı değil bence yani.

Sahibinden Param Güvende, Zebramo veya Dolap'tan alırsanız kredi kartınıza taksit yapabilirsiniz, böyle ilanlara yönelmek işinize gelebilir.

Orijinal kayışların fiyatı Kaf dağında, Arşta olduğu için replikaları tavsiye ediyorum. Özellikle örgü solo loop kullanımı kolaylaştıran, en sevdiğim kayış. Bu gibi şeyleri de Dolap'ta bulabilirsiniz ama orijinal diyenlere inanmayın, çoğu dolandırıcı; tabii sahte olduğunu söyleyip o fiyata verenlerden çok alışverişim oldu, olmaya da devam edecek gibi.

Hermes kordonların replikalarını da Aliexpress'ten ucuza bulabilirsiniz bu arada.

Şimdiden hayırlı olsun yeni saatiniz.

Merhaba. 7 kullanıyorum, mutluyum, tavsiye ederim. Zaten 7 ve 8'in erkekler için kaza tespiti dışında farkı yok (en azından şimdilik, gelecek güncellemelerde ne olur bilinmez.), hangisini ucuza bulursanız onu alın.

İkinci ele ben sıcak bakıyorum ama fiyatı uygunsa. 500-1000 TL için ikinci ele yönelmek pek mantıklı değil bence yani.

Sahibinden Param Güvende, zebramo veya Dolap'tan alırsanız kredi kartınıza taksit yapabilirsiniz, böyle ilanlara yönelmek işinize gelebilir.

Orijinal kayışların fiyatı kaf dağında, arşta olduğu için replikaları tavsiye ediyorum. Özellikle örgü solo loop kullanımı kolaylaştıran, en sevdiğim kayış. Bu gibi şeyleri de Dolap'ta bulabilirsiniz ama orijinal diyenlere inanmayın, çoğu dolandırıcı; tabii sahte olduğunu söyleyip o fiyata verenlerden çok alışverişim oldu, olmaya da devam edecek gibi.

Hermes kordonların replikalarını da AliExpress'ten ucuza bulabilirsiniz bu arada.

Hocam detaylı incelemeniz ve kayış öneriniz için teşekkür ederim 2.ele verebileceğim maksimum rakam zaten 7bin 8bin civarıdır garantisi faturalı kutusu olacak o şekilde eğer içime sinmeyen bir durum olursa sıfır gece yarısı rengi alacağım sizce yazdığım fiyata alayım mı 2.el bulursam hatta araştırdıktan sonra size ilan atabilirim eğer isterseniz.

Sahibinden Param Güvende, zebramo veya Dolap'tan alırsanız kredi kartınıza taksit yapabilirsiniz, böyle ilanlara yönelmek işinize gelebilir.

Orijinal kayışların fiyatı kaf dağında, arşta olduğu için replikaları tavsiye ediyorum. Özellikle örgü solo loop kullanımı kolaylaştıran, en sevdiğim kayış. Bu gibi şeyleri de Dolap'ta bulabilirsiniz ama orijinal diyenlere inanmayın, çoğu dolandırıcı; tabii sahte olduğunu söyleyip o fiyata verenlerden çok alışverişim oldu, olmaya da devam edecek gibi.

Hermes kordonların replikalarını da AliExpress'ten ucuza bulabilirsiniz bu arada.

Merhaba peki 7 ile 6 arasında fark var mıdır acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı