Apple Watch Series 7 vs SE 2

Watch SE 2 alınmaz sebebi always on display olmaması. Saat sürekli, pil tüketmeden açık olmayacaksa mantığı yok ki. Saatli bir dijital ekran olur o en fazla. Sarı siteye girin, kapalı kutu sıfır watch 8'ler takribi 9000'a kadar vardır. Kutusu açılmamış olanlardan bir tanesini alın param güvende ile keyfinize bakın. Bu arada watch 7 için de aynısı geçerli ama o biraz eski olduğu için kapalı kutusu zor bulunur. 8 lira civarına bulursanız onu hele hiç kaçırmayın çünkü watch 8 ile birebirdir, sadece kadınlar için özel bir yenilik bulunmamakta onda. -işlemci, kasa, çerçeve, pil hepsi aynı...-
Sakın SE 2 almayın o fiyata cellular falan gereksiz, always on bu kadar önemli... Ve evet 41mm 18 saate kadar kullanım ömrü sunuyor, zaten şarj standı hep hazırda dursun eve gidince koyun üstüne keyfine baksın...

Hocam yazınız için teşekkürler, postta yazan ve yazmayan noktalarla duruma açıklık getireyim.

40-41mm ve 44-45mm kıyasını konuştuk. 40-41mm saatlerin kolumda dar kalacağına kanaat getirdik. 44-45mm düşünüyorum. Ayrıca 18 saat batarya benim için fazla kısa.

Resmi satıcı üzerinden şahsıma faturalı almayı düşünüyorum. Taksit yaptıracağım. O yüzden sarı siteyi düşünmüyorum.

Always on özelliğini öve öve bitirememiş, “olmazsa alınmaz” noktasına gelmişsiniz. Şu an kullandığım Galaxy Watch 5’de Always on bulunuyor. 1 yıldır saati kullanıyorum, Always On’u 1 gün kullandım. Rahatsız ettiği için kapattım. Aradığım bir özellik değil.

Yanıtınız için teşekkür ederim.

Yani o fiyata en azından AOD olmalı bence, ileride fikriniz değişebilir çünkü, belki canınız ister. Ayrıca pil sağlığını korursunuz çünkü AOD daha az pil harcar. Neyse bu kişisel tercih meselesi o yüzden her neyse fakat eğer pil çok önemliyse, gene SE2 önermem çünkü SE serisi hızlı şarjı desteklemiyor bu yüzden 2.5 saat sürüyor %100 olması. Evet, 2,5 saat. Saatin pil zaten hızlı bitiyor olur da gün içinde çıkarıp biraz şarj edeyim derseniz dolması bayağı sürecek. Watch 7-8 serisi ise 45dk'da %80 (önerilen şarj sınırıdır), 75dk civarında %100 olabiliyor. Sarı siteden faturalı alırsanız istediğinizde garantisinden yararlanabilirsiniz, ayrıca param güvende öderken taksit seçeneği de var. 9500'e geçen ay 41mm beyaz watch 8 aldım siteden faturası mediamarkt, bir şey olursa muhattabım belli yani.

Dediğim gibi ya bütçeni arttırman gerekli. SE2 alacağım dersen daha ucuz ayrıca.

Hocam bu SE 1

Arkadaşlar ben SE 2 aldım. Hepsiburada bana 8000₺’yi geçen Apple ürünlerinde 700₺ kuponu verdi, üstüne kartta 450₺ puan birikmiş. 9344₺ gibi bir şey ödemişim 44mm SE2 için. Ben uyguna geldiğini düşündüm, 3 de taksit yaptım.

İlginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Konuyu hortlattığım için özür dilerim. Halen kullanıyor musunuz hocam? Memnun musunuz? @TheMetehan

Konuyu hortlattığım için özür dilerim. Halen kullanıyor musunuz hocam? Memnun musunuz? @TheMetehan
Hocam merhabalar,

Hala kullanmaktayım. İşimi görüyor. Antrenmanlarımı ve uykumu takip etmekte ve telefondaki bildirimleri uzaktan görüntülemek için kullanıyorum. 1.5-2 gün şarjı gidiyor. Yalnız ilk aldığımda Galaxy Watch 5 gibi sanıp kılıfsız kullandım, ilk hafta güzel bi çizildi . Korumasız kullanmayınız.

Bende aldım da hocam konuyu okuyunca AOD kısmında bir tık kıl olmadım değil aldık ama artık yapacak bir şey yok teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…