L LuciferM. Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Mevcut iPhone 13 kullanıcısıyım. Akıllı saat almayı düşünüyorum. Malum Apple ile en uyumlu çalışan akıllı saatte yine kendisinin saatleri. Soruda da belirttiğim üzere şu an 8. serisini indirimde buldum acaba almaya değer mi?
Arkadaşlar merhaba. Mevcut iPhone 13 kullanıcısıyım. Akıllı saat almayı düşünüyorum. Malum Apple ile en uyumlu çalışan akıllı saatte yine kendisinin saatleri. Soruda da belirttiğim üzere şu an 8. serisini indirimde buldum acaba almaya değer mi?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 7 Kasım 2022 #2 Alınır.
L LuciferM. Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #3 Tesla Bobini dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Hiç kullanma şansınız oldu mu? Bataryası hakkında bilginiz var mı?
Tesla Bobini dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Hiç kullanma şansınız oldu mu? Bataryası hakkında bilginiz var mı?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 7 Kasım 2022 #4 LuciferM. dedi: Hiç kullanma şansınız oldu mu? Bataryası hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, Youtube'tan inceleyin bence.
LuciferM. dedi: Hiç kullanma şansınız oldu mu? Bataryası hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, Youtube'tan inceleyin bence.
L LuciferM. Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #5 Tesla Bobini dedi: Hayır, Youtube'tan inceleyin bence. Genişletmek için tıkla... Baktım da genel olarak Türkiyede hep kutu açılış videoları var. Artık yabancı videolara bakacağım.
Tesla Bobini dedi: Hayır, Youtube'tan inceleyin bence. Genişletmek için tıkla... Baktım da genel olarak Türkiyede hep kutu açılış videoları var. Artık yabancı videolara bakacağım.