Apple Watch series 8 almaya değer mi?

Propheeet

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. iPhone 11 kullanıyorum Watch 8 almayı düşünüyorum uyku takibi ve ekosistem için istiyorum zaten öğrendiğim bilgilerde Apple Watch uykuya dalındığında otomatik algılamıyormuş 3.parti yazılım indirilmesi gerekiyormuş sanırsam. Veyahut yatacağınız ve uyanacağınız saati girmeniz gerekiyormuş watchOS 10 ile bu sorun düzeltilecek diyorlardı kullanan arkadaşlar var mı o sorun devam ediyorsa farklı model bir saate yöneleceğim sadece uyku takibi ve şık dursun istediğim için bakıyordum saat.

watchOS 10 ile bu problem düzelmedi. Rezil bir uyku takip sistemi var Apple'ın. Ha evreleri muhtemelen doğru ölçüyordur çünkü sensör kalitesi olarak çok çok iyi ancak bunu piyasadaki her Çin malı saatin yapabildiği otomatik uyku takibini yapmak için kullanmıyor. Şekil durur, telefonla konuşturur, müzik değiştirtir ama her gün kendini şarj ettirir. Yine de bir sefer arkadaşım kaza yaptığında kolundaki 8 otomatik olarak ambulansı vesaire aramıştı. Böyle olayları da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…