Apple Watch series 9 GPS mi series 8 GPS & Cellular mı?

• Konuyu başlatan Yigit0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.389

Yigit0

Decapat
Daha fazla  
Apple Watch alacağım ama bu ikisi arasında çok kararsız kaldım. Ya Apple Watch Series 9 ama sadece GPS olan modelini ya da Apple Watch series 8 GPS+cellular modelini alacağım. Hangisini almalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık konuşmak gerekirse bir Series 8 GPS kullanıcısı olarak Series 9 ile aralarında devasa farklar göremedim. Aynı saatin parmak hareketiyle işlemler yaptırabileceğiniz sürümü olmuş Series 9. Farklı bir özellik varsa söyleyin.

Saat ile telefonsuz bir şekilde arama yapmak gibi bir ihtiyacınız varsa Series 8 Cellular modeli tercih edebilirsiniz. Yok ben ilk defa Apple Watch alacağım derseniz almışken en yenisini alın Series 9 GPS tercih edin.

Apple Watch alacağım ama bu ikisi arasında çok kararsız kaldım. Ya Apple Watch Series 9 ama sadece GPS olan modelini ya da Apple Watch series 8 GPS+cellular modelini alacağım. Hangisini almalıyım sizce?

Aralarınsa neredeyse hiçbir fark yok. Cellular özelliği eğer telefondan uzak kalıyorsanız vs. İyi bir özellik olabilir. Ben olsam Series 8 alırdım.

Aynı saatin parmak hareketiyle işlemler yaptırabileceğiniz sürümü olmuş Series 9. Farklı bir özellik varsa söyleyin.

Yanlış bilmiyorsam o parmak ile yönetme özelliği Series 8'de de var.

Bunu görmüştüm hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnanılmaz gerçekten. O zaman anladığım kadarıyla Series 9, 8 modeline göre çok da yeni özelliklerle gelen bir cihaz değil.

İnanılmaz gerçekten. O zaman anladığım kadarıyla Series 9, 8 modeline göre çok da yeni özelliklerle gelen bir cihaz değil.

Evet hocam. Yani aralarında işlemci dışında bir fark yok, ki o işlemcinin hakkını verebileceğiniz bir özellikte yok. Yani performans olarak, yeni özellik olarak vs. birebir aynılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı