Apple Watch series 9 Spotify geri bildirimi nasıl kapatılır?

Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Destek Uzmanı
2 gün önce Apple Watch series 9 satın aldım. Saat üzerinden Spotify uygulamasını kullanırken şarkıyı durdurmak veya atlamak istediğinizde ufak bir titreşim geri bildirimi iletiyor. Saati sessiz moduna aldığımda ise bu geri bildirim gelmiyor. Bunu saati sessize almadan nasıl kapatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Apple Watch'unuzda Ayarlar uygulamasını açın.
2. Aşağı kaydırın ve "Ses ve Dokunuş"a dokunun.
3. "Dokunuş Uyarıları"na dokunun.
4. "Spotify" kaydırıcısını kapalı konuma getirin.

Bu ayar, Spotify uygulamasından gelen tüm titreşim geri bildirimlerini kapatacaktır. Saatinizi sessiz moduna almadan, Spotify uygulamasını kullanırken titreşim geri bildirimi almamayı tercih ediyorsanız, bu ayarlama sizin için uygun olacaktır.

Alternatif olarak, Spotify uygulamasının bildirimlerini kapatarak da titreşim geri bildirimini kapatabilirsiniz.

1. iPhone'unuzda Apple Watch uygulamasını açın.
2. "Saatim"e dokunun.
3. "Bildirimler"e dokunun.
4. "Spotify" kaydırıcısını kapalı konuma getirin.

Bu ayar, Spotify uygulamasından gelen tüm bildirimlerini kapatacaktır. Bu, titreşim geri bildiriminin yanı sıra, uygulamadan gelen bildirim seslerini ve uygulama simgelerinin ekranda görünmesini de kapatacaktır.

Selamlar hocam, maalesef 2 seçenek de işe yaramadı. Apple destek ile yarın için randevu oluşturdum umarım çözümü vardır çok rahatsız edici bir durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı