Çözüldü Apple Watch takılı kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kollokay

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar saat kurulumu yaparken telden hata aldım yarıda kaldı kurulum ve bu ekranda kaldı. Ne yapabilirim acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_2612.jpeg
    IMG_2612.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 104
Çözüm
Şarja şimdi taktım fakat hala aynı ekranda hiçbir şey yapamıyorum.

Apple Watch şarjı bittiğinde güç koruma moduna geçerek acil durumlar için belli bir süre daha saati göstermeye çalışır. Bu moda geçildiğinde 5-6 Dk şarjda kaldıktan sonra açılacaktır. Şarja takmadan kurulum yapmamaya çalışın. Yapacaksanız da tam şarjda olmasına dikkat edin.
Şarja şimdi taktım fakat hala aynı ekranda hiçbir şey yapamıyorum.

Apple Watch şarjı bittiğinde güç koruma moduna geçerek acil durumlar için belli bir süre daha saati göstermeye çalışır. Bu moda geçildiğinde 5-6 Dk şarjda kaldıktan sonra açılacaktır. Şarja takmadan kurulum yapmamaya çalışın. Yapacaksanız da tam şarjda olmasına dikkat edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Tamamdır çok teşekkür ederim şu an şarjda oldu sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı