Apple Watch'a nasıl müzik nasıl indirilir ve AirPods ile dinlenir?

Hocam apple watcha indirilemiyor maalesef en azından Apple Watch SE de durum bu şekilde. Ancak ses kaydı olduğundan dolayı ses kaydı şeklinde atabilirsiniz. Airpods ile telefona bağlanılıyor, saate birebir bağlantı kurulamıyor diye biliyorum. Airpods pro kullandığımda bu şekilde oluyor. Ancak telefona bağlı şekilde youtube premium, kendi müzik uygulaması tarzı uygulama kullanıyorsanız eğer saat üzerinden müziği açıp kulaklığınızdan dinleyebilirsiniz.

Hallettim arkadaşlar adım adım nasıl yapacağınızı da yazacağım şimdi ama en az hangi model telefon ve saat ile en az hangi iOs ve watchOs sürümleri lazım bilmiyorum. Benim cihazlarım şu şekilde; iPhone 12 iOs 17.1.1, Series 9 saat GPS watchOs 10.1.1, ve Airpods 2. nesil.
Şimdi öncelikle ben Apple Müzik abonesiyim Spotify ile nasıl yapılır bilmiyorum. İlk önce tüm cihazlarımızı bağlıyoruz BT ile ve Wi-Fi yada hücresele de bağlanıyoruz ardından telefonumuz üstünden Saat uygulamasına girip biraz aşağı kaydıktan sonra Müzik seçeneğine tıklıyoruz sonra açılan pencerede Müzik ekle seçeneğine tıkladıktan sonra Apple Müzik arşivimizde olan ve saate indirmek istediğimiz şarkıları/albümleri seçiyoruz ardından kısa bir bekleme süresinden sonra istediğiniz şarkılar Apple Watch'a inerek çevrimdışı dinlemeye uygun hale geliyor. Kaç adet şarkı inmiş saat üzerinden görmek için de Ayarlar> Genel> Hakkında seçeneklerine girdikten sonra azcık aşağı iniyoruz ve parçalar yazsısının hemen altında sayısı yazıyor.

İşlemler bittikten sonra telefon yanınızda olmasa da saat ve kulaklığı birbirine bağlayarak indirdiğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı