amir77 Hectopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 1.023 Çözümler 1 Yer 🇷🇺 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #11 566156 dedi: Çok heyecanlıyım uyumayacağım. Bir de aklıma iMac Pro 2023 modeli geldi birkaç gün önce nedense belki tanıtırlar. @Şebnem Ferah hocam siz ne düşünüyorsunuz bu etkinlik hakkında? Genişletmek için tıkla... Sosyal medyada takılmalık video izlemelik, basit işlemler yapabileceğim bir Mac arıyorum sizce ne almalıyım. Çınar ÇİFTÇİ dedi: MacBook'tan artık oynarsınız Valorant, GTA 5, CS2. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarların tek amacı oyun değil dostum.
566156 dedi: Çok heyecanlıyım uyumayacağım. Bir de aklıma iMac Pro 2023 modeli geldi birkaç gün önce nedense belki tanıtırlar. @Şebnem Ferah hocam siz ne düşünüyorsunuz bu etkinlik hakkında? Genişletmek için tıkla... Sosyal medyada takılmalık video izlemelik, basit işlemler yapabileceğim bir Mac arıyorum sizce ne almalıyım. Çınar ÇİFTÇİ dedi: MacBook'tan artık oynarsınız Valorant, GTA 5, CS2. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarların tek amacı oyun değil dostum.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.030 Makaleler 8 Çözümler 44 31 Ekim 2023 #12 amir77 dedi: Sosyal medyada takılmalık video izlemelik, basit işlemler yapabileceğim bir Mac arıyorum sizce ne almalıyım. Bilgisayarların tek amacı oyun değil dostum. Genişletmek için tıkla... Air 2019 bak.
amir77 dedi: Sosyal medyada takılmalık video izlemelik, basit işlemler yapabileceğim bir Mac arıyorum sizce ne almalıyım. Bilgisayarların tek amacı oyun değil dostum. Genişletmek için tıkla... Air 2019 bak.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.742 Çözümler 7 31 Ekim 2023 #13 566156 dedi: Çok heyecanlıyım uyumayacağım. Bir de aklıma iMac Pro 2023 modeli geldi birkaç gün önce nedense belki tanıtırlar. @Şebnem Ferah hocam siz ne düşünüyorsunuz bu etkinlik hakkında? Genişletmek için tıkla... İşten gelince direkt uyudum gece uyumamak için. Az önce uyandım. Etkinliği takip edeceğim ve yarınki mesaime uyumadan gideceğim. Çünkü ben manyağım.
566156 dedi: Çok heyecanlıyım uyumayacağım. Bir de aklıma iMac Pro 2023 modeli geldi birkaç gün önce nedense belki tanıtırlar. @Şebnem Ferah hocam siz ne düşünüyorsunuz bu etkinlik hakkında? Genişletmek için tıkla... İşten gelince direkt uyudum gece uyumamak için. Az önce uyandım. Etkinliği takip edeceğim ve yarınki mesaime uyumadan gideceğim. Çünkü ben manyağım.