Apple yurt dışı takip numarasına nasıl ulaşılır?

mercuryz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yurt dışı sipariş takip numarasına nereden ulaşıyorsunuz? Apple Store uygulamasından mı? iOS sürümüm eski olduğu için uygulamadan kontrol edemiyorum. Apple'ın sitesinde de takip numarası vs yok.

Evet, 21 Kasım'da konfigürasyonlu macbook aldım. Şuan ''İşleniyor'' aşamasında. Bir çok kişi yurtdışındaki kargo hareketlerini kontrol ediyor UPS üzerinden. Apple'ın sipariş sayfasında herhangi bir takip numarası vs yok.

İşleniyor aşamasında ise görememeniz normaldir. Bu ürününüzün hala kargoya verilmediğini gösterir.
Bu arada, ben yakın zamanda base model bir MacBook Air M1 alacağım. Apple.com'dan alındığı zaman fiyatlar daha mı uygun? Gümrük vergisi vs. sizin aldığınız ürün toplam ne kadar?

Bahsettiğiniz Çin'den kargoya verilmesi durumu mu, yoksa İstanbul'a geldikten sonraki kargoya verilmesi mi? Fiyat farketmiyor aslında, fiyatları Apple belirlediği için diğer web sitelerinde de aynı fiyatta. Ben Apple Türkiye'den (apple.com.tr) aldım bu arada yanlış anlaşılma olmasın, global mağazadan bahsetmiyorum Ben fiyatlar zamlanmadan almak istediğim için Apple'dan aldım. M1 Max işlemcili o sırada teknoloji marketlerde yoktu. Hazır Apple'dan almışken de konfigürasyonlu almak daha mantıklı geldi, zaten istediğim oydu.

Tamamdır. Apple Türkiye'den aldıysanız takip numarasına ulaşamazsınız. Belki bir ihtimal olarak Apple Türkiye'den öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…