Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2017 #1 Windows'un içerisinde bir kaç tane yedekleme çözümü var. Ve bu olay kafamı karıştırdı. Niye iki tane koyarsın ki? Orasını da anlamadım. Ben apple'da ki gibi bir çözüm istiyorum. Belirlediğim dosyaları günlük olarak yedekleyecek disk alanı dolduğunda en eskisini silecek. Bunu yapan bir uygulama filan var mı? Tercihen Windows'un halletmesini istiyorum.
Windows'un içerisinde bir kaç tane yedekleme çözümü var. Ve bu olay kafamı karıştırdı. Niye iki tane koyarsın ki? Orasını da anlamadım. Ben apple'da ki gibi bir çözüm istiyorum. Belirlediğim dosyaları günlük olarak yedekleyecek disk alanı dolduğunda en eskisini silecek. Bunu yapan bir uygulama filan var mı? Tercihen Windows'un halletmesini istiyorum.
İbrahim Göksoy Megapat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Antalya Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 16 Eylül 2017 #2 Acronis True İmage var. Seçtiğiniz zaman aralıklarında yedekleme yapıyor. Ben haftalık olarak kullanıyordum.
Acronis True İmage var. Seçtiğiniz zaman aralıklarında yedekleme yapıyor. Ben haftalık olarak kullanıyordum.
Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2017 #3 Sıfırdan yedek almadı. Ben her seferinde sıfırdan yedek almasını istiyorum. Şu an Kaspersky Total Security'nin yedeklemesini kullanıyorum.
Sıfırdan yedek almadı. Ben her seferinde sıfırdan yedek almasını istiyorum. Şu an Kaspersky Total Security'nin yedeklemesini kullanıyorum.