dodomeki Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 Apple'dan macbook satın almak istiyorum ancak 3 taksitten daha fazla yapabiliyor muyuz ticari kart kullanarak?
Apple'dan macbook satın almak istiyorum ancak 3 taksitten daha fazla yapabiliyor muyuz ticari kart kullanarak?
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 15 Temmuz 2023 #2 Buradan bazı Mac'leri 12 taksit alabilirsiniz. Eğitim İndirimli Apple Mac Bilgisayar Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji MacBook, iMac ve diğer Mac modellerini PT’de keşfedin! Güçlü performans, şık tasarım ve uygun fiyatlarla Apple’ın en iyi teknolojisine sahip olun. www.pt.com.tr
Buradan bazı Mac'leri 12 taksit alabilirsiniz. Eğitim İndirimli Apple Mac Bilgisayar Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji MacBook, iMac ve diğer Mac modellerini PT’de keşfedin! Güçlü performans, şık tasarım ve uygun fiyatlarla Apple’ın en iyi teknolojisine sahip olun. www.pt.com.tr