Apple'ın 60 Hz'de diretmesi

Balkovec0

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Apple'ın hâlâ 50-60 bin liralık cihazlarda 60 Hz ekran kullanması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana kalırsa düz modeli geçtim, 15 Plus modelinde bile 60 Hz kullanmaları çok saçma. İsmini Plus koyduğunuz modele en azından 90 Hz ekleseydiniz. 2024 yılında 120 Hz ekran için Pro modellere mecbur bırakması kabul edilemez geliyor.

Pro modellerine gecmeleri icin yapilmis bir tuzak.

Redmi 10 da bile var 90 hz.

Satis politikasi bence. Sirf bu yuzden duz seri iphone cihaza o paralar verilmez, bazi arkadaslar komik bir sekilde Apple'in 60hz ekrani Samsung'un 120 hz ekrani gibi diyor.

Plus'un olayı büyük ekran isteyenler için. 60Hz konusu bence Pro modelleri tercih etmek için Apple'nin bilinçli olarak yaptığı bir şey. Şu zamanlarda ekranın Hertz'i telefonlar için o kadar da önemli değil bence.

FHD+ 60 Hz ile FHD 120 arasında çok fark var iPhone kesinlikle panellerini kaliteli kullanıyor ama Hz konusunda düşük fakat 1 Android ile kıyaslancak bir 60Hz yok.
Hocam yanlis anlamayin ama duz seri iphone ile duz seri samsung mu karsilastiriyorsunuz? Fiyatlara bakilirsa Ultra fiyatinda neredeyse duz seri iphone cihazlar hocam. Ekran konusunda kesinlikle Samsung bariz daha kaliteli gibi duruyor bence.

FHD+ 60 Hz ile FHD 120 arasında çok fark var iPhone kesinlikle panellerini kaliteli kullanıyor ama Hz konusunda düşük fakat 1 Android ile kıyaslancak bir 60Hz yok.
60 Hz olan Android cihazlar genelde bayağı kötü cihazlar olduğu için stabilite farkıyla iPhone cihazlarda daha iyi hissedilmesi çok normal. Her şekilde 120 Hz amiral gemisi Android cihazlara göre yavaşlığı bâriz bence.

Dostum dediğim gibi FHD+60 Hz ile FHD 60 Hz farkı fazladır bu da Android vs iPhone farkını çıkartıyor.

60 hz android cihazlar android'in en berbat segmentindeki cihazlar hocam, iphone'un 60hz koydugu cihazlar iyi oldugu icin ayni hissettirmemesi normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…