Apple'ın öğrencilere Mac ve iPad alırken yaptığı aksesuar kampanyası sorunları

Apple öğrenciler için her yıl yaptığı gibi bu yıl da bir kampanya başlattı. Bazı Mac ve iPad ürünleri alırken yanlarına AirPods, Magic Mouse ve magic trackpad gibi ürünleri.
Bedavaya verebiliyor. Örneğin Mac alırken görseldeki tüm ürünler ücretsiz olarak size sunuluyor. Bu listede sadece AirPods Pro ürününü alırken 2000 TL gibi ufak bir ücret ödüyorsunuz. Çok güzel bir kampanya fakat bazı sıkıntıları var. 27000 TL olan iPad Air'e bile bu kampanyayı uygularken Mac mini ve Mac Studio cihazlarına uygulamıyor.
Mac mini dediğimiz cihazın başlangıcı eğitim mağazasında 26000 TL Mac Studio ise 90000 TL. Apple nasıl oluyor da 27000'lik cihaza bunları yaparken 90000'lik cihaza bu kampanyayı sağlamıyor? Ayrıca ben de bu kampanyayı kovalayanlardan biriydim ve şu an aşırı mutsuzum.

Dosya Ekleri

• resim_2025-07-10_144637091.png
    resim_2025-07-10_144637091.png
    39,4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Salla ya, pt ye bak, farksız 3 taksitle filan öğrenci indirimi ile ürün alabiliyorsun.

Apple öğrenciler için her yıl yaptığı gibi bu yıl da bir kampanya başlattı. Bazı Mac ve iPad ürünleri alırken yanlarına AirPods, Magic Mouse ve magic trackpad gibi ürünleri.
Bedavaya verebiliyor. Örneğin Mac alırken görseldeki tüm ürünler ücretsiz olarak size sunuluyor. Bu listede sadece AirPods Pro ürününü alırken 2000 TL gibi ufak bir ücret ödüyorsunuz. Çok güzel bir kampanya fakat bazı sıkıntıları var. 27000 TL olan iPad Air'e bile bu kampanyayı uygularken Mac mini ve Mac Studio cihazlarına uygulamıyor.
Mac mini dediğimiz cihazın başlangıcı eğitim mağazasında 26000 TL Mac Studio ise 90000 TL. Apple nasıl oluyor da 27000'lik cihaza bunları yaparken 90000'lik cihaza bu kampanyayı sağlamıyor? Ayrıca ben de bu kampanyayı kovalayanlardan biriydim ve şu an aşırı mutsuzum.

Mac Studio M2 Max 12CPU 30GPU 32GB 512GB SSD MQH73TU/A - Apple - PT

Macstudio bunu mu istiyorsun?

Asıl mesele 10000'lik AirPods'u ücretsiz alabilmemizdi yoksa pt de 24 Apple'da 25 çok fark etmiyor.

:D kardesim canını sıktıgın seye bak ya :D Apple hiç gönlünden sana indirim verir mi :D çık çık çık çık . Bak denemek için sepet yaptım, M4 MacBook Pro ekledim, yanında senin AirPods 4 aktif gurultu engellemeli bedava. Dogru değil mi? İkisini toplam 75'e satıyor, 14 inc M4 MacBook Pro 75, yanında kulaklık bedava.

kulaklık hepsiburada burada 9.700,
m4 macbookpro. Öğrenci indirimi ile MacBook Pro 62 bin. 70bin toplamda. 5 bin de cebinde kalıyor istersen Pro'ya yukseltirsin, istersen MX Master alırsın mouse :D
Apple'nin denkleminde Apple gönlünden ürün vermez :D bu öğrenci indiriminde hiçbir zaman bedavaya ürün almıyorsun.

Benim siparişimde 25'e mac mini 10'a airpods var airpods zaten ücretsiz oluyor ödeyeceğim fiyat 25. dediğiniz gibi pt'den 24'e mac alsam hb'dan 9700 e airpods alsam 33700 ödeyeceğim. macbook'da saçma fakat benim siparişimde aşırı mantıklı bir şeydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı