Apple'ın orijinal kablosu bozuldu

Daha 3 ay önce Apple sitesinden aldığım kablo bozuldu ve kutusu yok. Şuan mesai saatleri dışında oldukları için ulaşamadım sizce iade alınır mı?
3 ay önce alınan ürünün iadesi olmaz garantisi olur. Kutusu ve faturası yoksa işiniz zor.

3 ay önce alınan ürünün iadesi olmaz garantisi olur. Kutusu ve faturası yoksa işiniz zor.

Fatura verilmedi fakat siparişim listesinde görebiliyorum.

Kullanıcı hatası değilse mutlaka garanti kapsamında değişim olabilir. Kullanıcı hatasıysa yeni kablo almak gerekiyor gibi. Umarım değişim yapılır 🙏

Aldığımdan beri günde 1 kez şarj edip bırakıyorum sabit bir yerse duruyodu zaten bende anlamadım. Teşekkürler.

Müşteri hizmetleriyle görüştüm en yakın Apple servisinden randevu verildi. Henüz gitmedim ama bana kutusuz sorun olmacağını, kablo arızası giderilmediği içşn değişim olacağını söyledi. Gittiğimde güncellerim durumu.

Arkadaşlar her iki ürünüde sahte Apple sitesinden almışım. apple iPhone Şarj Aleti Şarj Kablosu Kulaklık Magsafe sahte site. Nasıl oldu anlamadım ama ürünleri kapalı kutu teslim aldım ve hızlı şarj da oluyor nasıl sahtelik bu anlamadım. Bugün gerçek Apple servisiyle görüşmem sonrası öğrendim bu durumu şimdi ne yapıcağımı bilmiyorum galiba yeni kablo sipariş vermem gerekicek. Ürünler orjinal mi onu sorguluyorum şuan şarj başlığı çalışıyor fakat sahte mi? Bilemiyorum. Şimdi yeni kablou siparişi veriyorum gerçek siteden.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı