s4hnn Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Shinobi 29 Ekim 2024 #1 Selamlar. Telefonum(iPhone 12) için powerbank bakıyordum orijinal olsun diye Apple'ın sitesindekilere baktım ama telefon çok ısınıyor telefona zarar veriyor diye kötü yorumlar okudum. Sizlerden kullanmış olan ya da bir fikri önerisi olan var mı? MagSafe özellikli olmasını rahatlık açısından tercih ederim. Bir de uzun süre kullanımlı olması önemli. Baktığım Power banklerin linkleri: Belkin BOOSTâCHARGE⢠PRO Magnetic Power Bank 5K (MagSafe uyumlu) - Kahverengi Belkin BoostCharge Pro Magnetic Charging Power Bank 10K + Kablo
Selamlar. Telefonum(iPhone 12) için powerbank bakıyordum orijinal olsun diye Apple'ın sitesindekilere baktım ama telefon çok ısınıyor telefona zarar veriyor diye kötü yorumlar okudum. Sizlerden kullanmış olan ya da bir fikri önerisi olan var mı? MagSafe özellikli olmasını rahatlık açısından tercih ederim. Bir de uzun süre kullanımlı olması önemli. Baktığım Power banklerin linkleri: Belkin BOOSTâCHARGE⢠PRO Magnetic Power Bank 5K (MagSafe uyumlu) - Kahverengi Belkin BoostCharge Pro Magnetic Charging Power Bank 10K + Kablo
lwoins Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 536 Çözümler 4 Yer Krasnodar, Rusya Fed. 29 Ekim 2024 #2 Attığınız bağlantıda ki siyah ürünü ben kullanıyorum hocam ısınma konusunu ilk defa duydum. Şarj olurken kullanırsak evet ısınıyor ama yüksek bir ısı değil.
Attığınız bağlantıda ki siyah ürünü ben kullanıyorum hocam ısınma konusunu ilk defa duydum. Şarj olurken kullanırsak evet ısınıyor ama yüksek bir ısı değil.
Pentium D Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 4.558 Makaleler 1 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ana sistem: i5 11600 / Deep Cool AK400 İşlemci Soğutucu / Asrock B560 PRO4 / Team T-Force Vulcan TUF 16 GB @3200 Mhz CL16 Dual Kit / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / CoolerMaster GX750 80+ Bronze Psu / CoolerMaster HAF 912 Kasa / Kioxia Exceria G2 1 TB / Dell G2724D 1440p 165 Hz Monitör Opel Corsa D Deneysel sistem: i5 760, H57 çipsetli random bir anakart, 6 GB DDR3, Radeon HD 6850, 500 GB HDD. Tarihi eser 2011 fiyat/performans oyuncu sistemi. Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #3 3000 liraya 5000MAh'lık bir powerbank almak herhalde hayatımda duyduğım en façma fikir. Aşırı aşırı pahalı.
3000 liraya 5000MAh'lık bir powerbank almak herhalde hayatımda duyduğım en façma fikir. Aşırı aşırı pahalı.
s4hnn Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Shinobi 29 Ekim 2024 #4 Pentium D dedi: 3000 liraya 5000MAh'lık bir powerbank almak herhalde hayatımda duyduğım en façma fikir. Aşırı aşırı pahalı. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bilgim olmadığı için sordum daha iyisi varsa uygun fiyata söyleyin alalım.
Pentium D dedi: 3000 liraya 5000MAh'lık bir powerbank almak herhalde hayatımda duyduğım en façma fikir. Aşırı aşırı pahalı. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bilgim olmadığı için sordum daha iyisi varsa uygun fiyata söyleyin alalım.
E erencira Kilopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 270 29 Ekim 2024 #5 s4hnn dedi: Hocam zaten bilgim olmadığı için sordum daha iyisi varsa uygun fiyata söyleyin alalım. Genişletmek için tıkla... BASEUS Magsafe Overseas Wireless Powerbank 6.000 mAh 20W Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt BASEUS Magsafe Overseas Wireless Powerbank 6.000 mAh 20W Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazan www.mediamarkt.com.tr 10.000 mah'lıkta öneririm ama ne kadar hafif ne kadar küçük o kadar iyi.
s4hnn dedi: Hocam zaten bilgim olmadığı için sordum daha iyisi varsa uygun fiyata söyleyin alalım. Genişletmek için tıkla... BASEUS Magsafe Overseas Wireless Powerbank 6.000 mAh 20W Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt BASEUS Magsafe Overseas Wireless Powerbank 6.000 mAh 20W Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazan www.mediamarkt.com.tr 10.000 mah'lıkta öneririm ama ne kadar hafif ne kadar küçük o kadar iyi.