canonka Femtopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 27 9 Eylül 2021 #1 Apple kendi sitesinden EarPods alan var mı? Apple kendi sitesinden alışveriş yapsam bir sıkıntı olur mu?
Apple kendi sitesinden EarPods alan var mı? Apple kendi sitesinden alışveriş yapsam bir sıkıntı olur mu?
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 9 Eylül 2021 #2 Neden sıkıntı olsun? Resmi site tabii ki sorun olmaz.
anarşist patates Decapat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Eylül 2021 #3 Ne gibi bir sıkıntıdan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama markadan kendi ürününü almış oluyorsunuz. En sıkıntısız alabileceğiniz yerlerden biri...
Ne gibi bir sıkıntıdan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama markadan kendi ürününü almış oluyorsunuz. En sıkıntısız alabileceğiniz yerlerden biri...
Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #4 Kulaklıkta bile iade hakkı sunan bir firma. Neden sıkıntı olsun?
corleone_06 Femtopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #5 Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Birçok kez alışveriş yaptım. Sadece, biraz geç kargoluyorlar.
canonka Femtopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 27 9 Eylül 2021 #6 corleone_06 dedi: Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Birçok kez alışveriş yaptım. Sadece, biraz geç kargoluyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Evet geç kargodan şikayet çok vardı. sikayetvar.com'dan araştırdım biraz.
corleone_06 dedi: Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Birçok kez alışveriş yaptım. Sadece, biraz geç kargoluyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Evet geç kargodan şikayet çok vardı. sikayetvar.com'dan araştırdım biraz.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 9 Eylül 2021 #7 Fiyat konusunda sorun yoksa, alınabilecek en iyi yer.
T 1000 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.036 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #8 canonka dedi: Apple kendi sitesinden EarPods alan var mı? Apple kendi sitesinden alışveriş yapsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabiki de sıkıntı olmaz ama teslimat süresine dikkat edin. iPad alacağım vakit 1 ay sonrası için gün veriyorlardı bende Gürgençler'den aldım.
canonka dedi: Apple kendi sitesinden EarPods alan var mı? Apple kendi sitesinden alışveriş yapsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabiki de sıkıntı olmaz ama teslimat süresine dikkat edin. iPad alacağım vakit 1 ay sonrası için gün veriyorlardı bende Gürgençler'den aldım.