Apple'ın sorunlu dosya aktarımları

BurakFIRAT

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba sevgili arkadaşlar öncelikle 2012 yılından günümüze iPhone kullanıcısıyım hiçbir zaman iPhone'u toplumun belirli bir kısmı gibi paha göstergesi olarak görmedim, almadım. Benim için iPhone kaliteli, sorunsuz ve güvenlikten oluşan iyi bir markaydı, alıp cebime koyarak gönül rahatlığıyla uzun yıllar kullanıp tekrar satabileceğim, gerekirse bir araba gibi biraz bütçe saklayıp üstüne koyup yeni telefona geçebileceğim bir cihaz.
Telefonlarımı uzun yıl kullanmayı severim sırasıyla 4.5 yıl iPhone 5, 4 yıl iPhone 7 Plus, 2 yıldır da iPhone 11 kullanmaktayım.
Şimdi probleme gelecek olursak, arkadaşlar ben fotoğraflarımı doğrudan bilgisayara ve telefonuma bağlayarak fotoğraflarımın yedekleyememekten, karma karışık dosya formatı içerisinde kaybolmaktan sıkıldım. Buraya gelip iCloud al iCloud'dan çekersin bilgisayara diyecek sivri zekalı arkadaşlarım olacak, 2013 yılından beridir iCloud hesabımı aktif olarak kullanmaktayım ancak ben yerel bir arşivim olsun istiyorum, Cep telefonumda 2014'ten kalma fotoğraflarımın işi yok, bunu iCloud'da barındırıp, 2023 yılında bunun harcadığı depolama için ücretlendirilmek de uğraşmak da istemiyorum. Windows'taki iTunes yazılımı da rezalet durumda, Macintosh bilgisayarımda doğrudan AirDrop ile atıp sonrasında yerel ağımdaki bilgisayarla paylaşabiliyorum ancak, süre içerisinde kopmalar olabiliyor koptuğunda ağ üzerinden var olan dosyaları taşıma veya kes yapıştır şeklinde dosya paylaşamadığınız için koparsa en baştan tekrar farklı bir konuma aktarıp sonrasında sistem içerisinde bütünlemek gerekiyor.
Ya yıl olmuş 2023 allahın süpürgeleri buzdolapları akıllanmış kameralanmış ben kişisel cep telefonumu hâlâ neden bilgisayarıma takıp içindeki fotoğrafları kolayca Windows PC'me alamıyorum bununla ilgili hiç kimsenin yeterince ses çıkardığını düşünmüyorum.

iCloud'un rezalet seviyede yavaş olması ne olacak ? evimde gigabit internet kullanıyorum 4K HDR videonun oynatılabilmesi yükleniyor işaretini görmemem gerekiyor diye düşünüyorum..

Merhaba sevgili arkadaşlar öncelikle 2012 yılından günümüze iPhone kullanıcısıyım hiçbir zaman IPhone'u toplumun belirli bir kısmı gibi paha göstergesi olarak görmedim, almadım. Benim için iPhone kaliteli, sorunsuz ve güvenlikten oluşan iyi bir markaydı, alıp cebime koyarak gönül rahatlığıyla uzun yıllar kullanıp tekrar satabileceğim, gerekirse bir araba gibi biraz bütçe saklayıp üstüne koyup yeni telefona geçebileceğim bir cihaz.
Telefonlarımı uzun yıl kullanmayı severim sırasıyla 4.5 yıl iPhone 5, 4 yıl iPhone 7 Plus, 2 yıldır da iPhone 11 kullanmaktayım.
Şimdi probleme gelecek olursak, arkadaşlar ben fotoğraflarımı doğrudan bilgisayara ve telefonuma bağlayarak fotoğraflarımın yedekleyememekten, karmakarışık dosya formatı içerisinde kaybolmaktan sıkıldım. Buraya gelip iCloud al ICloud'dan çekersin bilgisayara diyecek sivri zekalı arkadaşlarım olacak, 2013 yılından beridir iCloud hesabımı aktif olarak kullanmaktayım ancak ben yerel bir arşivim olsun istiyorum, Cep telefonumda 2014'ten kalma fotoğraflarımın işi yok, bunu ICloud'da barındırıp, 2023 yılında bunun harcadığı depolama için ücretlendirilmek de uğraşmak da istemiyorum. Windows'taki iTunes yazılımı da rezalet durumda, Macintosh bilgisayarımda doğrudan AirDrop ile atıp sonrasında yerel ağımdaki bilgisayarla paylaşabiliyorum ancak, süre içerisinde kopmalar olabiliyor koptuğunda ağ üzerinden var olan dosyaları taşıma veya kes yapıştır şeklinde dosya paylaşamadığınız için koparsa en baştan tekrar farklı bir konuma aktarıp sonrasında sistem içerisinde bütünlemek gerekiyor.
Ya yıl olmuş 2023 Allah'ın süpürgeleri buzdolapları akıllanmış kameralanmış ben kişisel cep telefonumu hâlâ neden bilgisayarıma takıp içindeki fotoğrafları kolayca Windows PC'me alamıyorum bununla ilgili hiç kimsenin yeterince ses çıkardığını düşünmüyorum.

ICloud'un rezalet seviyede yavaş olması ne olacak? Evimde gigabit internet kullanıyorum 4K HDR videonun oynatılabilmesi yükleniyor işaretini görmemem gerekiyor diye düşünüyorum.

3U Tools programı senin işini sorunsuz çözecektir.

Merhaba sevgili arkadaşlar öncelikle 2012 yılından günümüze iPhone kullanıcısıyım hiçbir zaman iPhone'u toplumun belirli bir kısmı gibi paha göstergesi olarak görmedim, almadım. Benim için iPhone kaliteli, sorunsuz ve güvenlikten oluşan iyi bir markaydı, alıp cebime koyarak gönül rahatlığıyla uzun yıllar kullanıp tekrar satabileceğim, gerekirse bir araba gibi biraz bütçe saklayıp üstüne koyup yeni telefona geçebileceğim bir cihaz.
Şimdi probleme gelecek olursak, arkadaşlar ben fotoğraflarımı doğrudan bilgisayara ve telefonuma bağlayarak fotoğraflarımın yedekleyememekten, karma karışık dosya formatı içerisinde kaybolmaktan sıkıldım. Buraya gelip iCloud al iCloud'dan çekersin bilgisayara diyecek sivri zekalı arkadaşlarım olacak, 2013 yılından beridir iCloud hesabımı aktif olarak kullanmaktayım ancak ben yerel bir arşivim olsun istiyorum, Cep telefonumda 2014'ten kalma fotoğraflarımın işi yok, bunu iCloud'da barındırıp, 2023 yılında bunun harcadığı depolama için ücretlendirilmek de uğraşmak da istemiyorum. Windows'taki iTunes yazılımı da rezalet durumda, Macintosh bilgisayarımda doğrudan AirDrop ile atıp sonrasında yerel ağımdaki bilgisayarla paylaşabiliyorum ancak, süre içerisinde kopmalar olabiliyor koptuğunda ağ üzerinden var olan dosyaları taşıma veya kes yapıştır şeklinde dosya paylaşamadığınız için koparsa en baştan tekrar farklı bir konuma aktarıp sonrasında sistem içerisinde bütünlemek gerekiyor.
Ya yıl olmuş 2023 allahın süpürgeleri buzdolapları akıllanmış kameralanmış ben kişisel cep telefonumu hâlâ neden bilgisayarıma takıp içindeki fotoğrafları kolayca Windows PC'me alamıyorum bununla ilgili hiç kimsenin yeterince ses çıkardığını düşünmüyorum.

iCloud'un rezalet seviyede yavaş olması ne olacak ? evimde gigabit internet kullanıyorum 4K HDR videonun oynatılabilmesi yükleniyor işaretini görmemem gerekiyor diye düşünüyorum..
Hocam bu insanların Apple'a tapmasıyla alakalı. Markadan talep olmadıkça siz ürün çıkartın biz nasıl olursa alırız kafasında insanlar oldukça olacağı bu. Ben hala Apple telefonların base modellerinde niçin 120Hz'in standardize edilmediğini de sorguluyorum. Flagship Android telefonlara rahatça kafa tutabilen bu telefonları, üçte biri fiyatındaki telefonlarda olan özelliklerden mahrum bırakmak neden yani? Sırf insanları Pro'lara daha da çok para vermeye zorlamak için mi? Neden yani?

Hocam bu insanların Apple'a tapmasıyla alakalı. Markadan talep olmadıkça siz ürün çıkartın biz nasıl olursa alırız kafasında insanlar oldukça olacağı bu. Ben hala Apple telefonların base modellerinde niçin 120Hz'in standardize edilmediğini de sorguluyorum. Flagship Android telefonlara rahatça kafa tutabilen bu telefonları, üçte biri fiyatındaki telefonlarda olan özelliklerden mahrum bırakmak neden yani? Sırf insanları Pro'lara daha da çok para vermeye zorlamak için mi? Neden yani?
Evet haklısınız insanların tapması ile ilgili ancak açıkçası 120 Hz Pro modellerde kalması bence çok olağan bir durum çünkü bu doğrudan deneyimi etkileyen bir unsur telefonun ömrünü etkileyen bir şey olmadığı için iyi deneyim isteyen insanların pro alması çok normal. Hatta bu konuyu 50-60w hızlı şarjın gelecekte yalnızca pro serilerine gelmesini tahmin edebilirim. Hızlı veri transferi de gelsin Pro'ya lafım yok pronun hissiyat olarak daha iyi olmasına ancak gerçekten dosya sistemi pro'sundan düzüne hepsinde sorunlu ve ben artık gerçekten bu durumdan sıkıldım.

iMazing programını denediniz mi?
Bu program hakkında güvenlik ile ilgili olumsuz bir youtube videosuna denk gelmiştim güvenilirlik düzeyi hakkında bilginiz var mı daha önce kullandınız mı herhangi bir olumsuz durumla karşılaştınız mı ?

3U Tools programı senin işini sorunsuz çözecektir.
Bu programı ilk kez duyuyorum güvenlik konusunda herhangi bir sorunla karşılaştığınız oldu mu ? Deneyimleriniz ne yöndeydi

Hiçbir sorun yok hocam rahatlıkla kullanabilirsin. Resimlerimi kolaylıkla kopyalayıp atabiliyorum.
Kendim şahsen kullandığım bir program. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.
Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim görünüşe göre 3. parti yazılım kullanmadan, 35-40 MB/s hızın altında kalan hızlarda veri aktarmadan aşabileceğim bir sorun gibi görünmüyor. İkisini de yükleyip ikisine de göz atacağım teşekkürler..

O durum hakkında pek bir bilgim yok.😅

Eğer uygulamasını kullanıyorsan ki uygulama hakkında pek bir bilgim yok ama iCloud'un internet sitesi oldukça iyi kasma donma vesayle yaşamıyordum ben giriş yapıp direkt işlemlere başlayabilirsin.

Hocam benzer sorundan muzdaripim. Telefon samsung, bilgisayar Mac. Sanki küs gibiler adam akıllı bir şey yapamıyorum.
Onun içinde birkaç program olduğunu düşünüyorum ama dediğim gibi pek bilgim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı