Apple'ın teknoloji devi olması nasıl oluyor?

Şu kitaba bakarak konuşmamanı öneririm.

Yüksek lisansımı Milano Politeknik - Polimi enstitütünde yaptım, ana konularımdan biri Apple'dir, MBA ekibiylede Masserati üzerine çalıştık ve hayatımdaki en güzel Skyfall galasını izleme şansına nail olmuştum o işte.

Sadece ABD'deki zeka ortalamasına bakarak 1998 iMac şeffaf kasalarının şeffaf seçilmesinin sebebi, insanların teknolojiden korkmamaları olduğunu öğrendiğine göre bu cümleden sonra, psikolojinin ne kadar tehlikeli bir silah olduğunu fark etmeni umarım.

Hocam kitap bu değil mi?

Hocam bu kitabı ben okudum bu yorumlarımı da ona göre yapmıştım aslında.

Ama sizin bilgi birikiminizi inkâr edemeyeceğim teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Belki de yanlış bir yorum yapmış olabilirim tekrar bir bakmam lazım bu kitaba.

Dosya Ekleri

• IMG_20251110_004413.jpg
    135,9 KB · Görüntüleme: 3
Kitap yanlı ve yönlü bir araştırma, elbette oku, okumak iyidir, müslümansan ilk emirdir, değilsen ve Afrikada bir kabilede değilsen misyonerlerle zaten okuyorsundur. Sadece bu kitaba bakarak Apple'ı yüceltmek de çok iyi bir taktik - bundan bahsediyorum.

Sana şöyle söyleyeyim; Apple'ın şu an "bi saniye bi saniye Siri yapıcaz yapıcaz olmadı" diye delirdiğini biliyorum, sadece elimde yazışma veya toplantı notları yok, Google'da Chrome sebepli hala dava olursa tekel konusunda ne olur derken birden Gemini'yı Apple'ın Siri'sini desteklemesi için "verdi" öyle mi?

Bir düşün bakalım, külahına neler anlatılıyor.

Doğru diyorsunuz hocam tekrardan teşekkür ederim.

Ben konuya bu yönden bakmamıştım.

Doğru diyorsunuz hocam tekrardan teşekkür ederim.

Ben konuya bu yönden bakmamıştım.
Sen bi'de elinde telefon varken tuvalet kağıdın bittiğinde durumu düşün. : )

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanıcının ne istediğini biliyorlar. iOS işletim sistemi de o yüzden dizayn edilmiş bir işletim sistemi. Aynı zamanda cihazların birbirleriyle çok uyumlu çalışmasını sağlıyorlar. Böylece bir Apple cihazı alan kullanıcı ihtiyaçları için başka teknolojik ürünleri de Apple alıyor. Aynı zamanda pazarlama da var. İnsanların çoğu Apple marka telefonu hava atmak için satın alıyor. Böylece apple en çok satılan marka oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…