AppleScriptError 1728 Hatas ve Nvidia 7025 Ekran kartı tanıtma

Neptunmavisi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Bu Başlıkta https://www.technopat.net/sosyal/konu/mavericks-nvidia-7025-ekran-kartı-tanıtma.159385/ Yeterli cevap alamayınca, İlgi çekmesi açısından yeni bir başlık açtım. Umarım Çözüme kavuşturabiliriz. :)

Amd sistemler konusunda her ne kadar "Bence gereksiz" önyargılar olsada, Benim Bilgisayar'da sadece Ekran kartını tanıtamadım. Ekran kartım Onboard Nvidia 7025. :) Bütün donanımlarım neredeyse sorunsuz çalışıyor.

Linkte NVIDIA GeForce 7025/nForce 630a - Need a little help here. - nVidia - InsanelyMac Forum anlatılan çözümü uyglamaya çalışıyorum, Fakat resimde gördüğünüz hatayı alıyorum, Bu hata neden kaynaklanmaktadır, Bu hatayı nasıl aşabilirim? Bu hatayı aşabilirsem Ekran kartını muhtemelen tanıtabilirim. Veya bu ekran kartını tanıtma konusunda farklı önerileriniz olabilir mi?

Kullandığım Distro; Niresh Maverick 10.9.0

appleboot.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Aslında sorun şuna benziyor, Kullandığım uygulama ile Nvidia ekran kartının Modelini özelliklerini tanımlayıp bu verileri com.apple.bootl.plist dosyasına yüklüyor, Benim kurduğum distro'da böyle bir dosya olmadığından, verileri kaydedemiyor ve hata veriyor. böyle bir dosyayı hangi klasör altında oluşturabilirim? Birde Kext wizard, ve Chamelon wizard Uygulamalarında Osx Hardiski görünmüyor, buda Kext uyglamalarını kurmamı engelliyor. Çözümleri nelerdir?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı