Kendi sitesinden 150 TL ucuza satıp, appletürkiye bir site kurmuş kişiden almak ne kadar mantıklı? Sen bunu düşündün mü? Ben sattığı ürünün o fiyat olduğunu bile düşünmüyorum. Sadece çok ucuz yazarsa belli olur çakma olduğu diye o fiyatı yazmışlar.
Sitenin orijinal Apple Türkiye olup olmadığını sormak için bu konuyu açtım zaten. 20 watt şarj adaptörü yazınca çıkan ilk site buydu bende orijinal site sandım ama değilmiş.
Apple’ın yeniliklerle dolu dünyasını keşfedin ve iPhone, iPad, Apple Watch, Mac ve Apple TV satın alın. Ayrıca aksesuarlara ve eğlence dünyasına göz atın, uzman desteği hakkında bilgi alın.
www.apple.com
Bu siteden harici başka bir siteden alışveriş yapmayın.
Tamam dostum haklısın ama şöyle düşün. 2 orijinal şeyi 150 TL ucuza almak varken neden 150 TL pahalıya alayım ki? Size sordum, siz orijinal değil dediniz ha eğer orijinal olsaydı 150 TL ucuz olanı alırdım.
Tamam dostum haklısın ama şöyle düşün. 2 orijinal şeyi 150 TL ucuza almak varken neden 150 TL pahalıya alayım ki? Size sordum, siz orijinal değil dediniz ha eğer orijinal olsaydı 150 TL ucuz olanı alırdım.