appleturkiye.net Güvenilir Mi?

Günaydın, arkadaşlar. Şarj kablosu bakarken şöyle bir siteye denk geldim: AppleTürkiye Apple Şarj Aletleri 20w Hızlı Şarj Aletleri Apple Şarj Kabloları bu site orijinal Apple sitesi midir? Domain'i çok şüpheli geldi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hayır, gerçek site değil sanırım. Apple'ın orijinal sitesi bu:

Apple Türkiye yazınca da aynı şekilde Apple'in kendi sitesi çıkıyor. Ama sitede iletişim seçenekleri falan var. Sanırsam, resmi Apple olmayan ama Türkiye içi Apple ürünlerini satan site olabilir.

Son düzenleme:
hocam bende aynı site üzerinden 20w güç adaptörü aldım seri numarasını sorgulattığım zaman cihaz bulunamadı diyor bu cihazı nasıl iade edebilirim
hocam bende aynı site üzerinden 20w güç adaptörü aldım seri numarasını sorgulattığım zaman cihaz bulunamadı diyor bu cihazı nasıl iade edebilirim
Hocam dolandırıcı site ben dalgınlığım ile buradan adaptör satın aldım sahteydi ama iade kabul ettiler.

Hocam bende aynı site üzerinden 20W güç adaptörü aldım seri numarasını sorgulattığım zaman cihaz bulunamadı diyor bu cihazı nasıl iade edebilirim.

Hocam bende aynı site üzerinden 20W güç adaptörü aldım seri numarasını sorgulattığım zaman cihaz bulunamadı diyor bu cihazı nasıl iade edebilirim.

Sitesinde wp numaraları var oradan iletişime geçin ve iade etmek istediğinizi söyleyin ürünün orijinal olduğu konusunda ısrar edecekler dinlemeyin orijinali ben de zaten var bu çok ısınıyor ona göre falan diye konuşup iade talebinde ısrarcı olun.

Ben de dalgınlıkla sipariş verdim, apple hesabımda siparişimi göremeyince duruma uyandım. Aceleyle kargoluyorlar ürünü :) Whatsapp hatları üzerinden iletişime geçip, kargoyu reddettim, ücret iadesi talebinde bulundum, tüm parayı geri yatırdılar. 200 lira daha koyun orijinalliğinden emin olduğunuz ürün alın. 200 lira için 50-60 bin TL' lik cihazınızı riske atmaya değmez. Apple adını kullanıp sitenin çakmasını yapan adamlar size neler yapmaz ...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı