Apple’ın yeniliklerle dolu dünyasını keşfedin ve iPhone, iPad, Apple Watch, Mac ve Apple TV satın alın. Ayrıca aksesuarlara ve eğlence dünyasına göz atın, uzman desteği hakkında bilgi alın.
www.apple.com
Apple Türkiye yazınca da aynı şekilde Apple'in kendi sitesi çıkıyor. Ama sitede iletişim seçenekleri falan var. Sanırsam, resmi Apple olmayan ama Türkiye içi Apple ürünlerini satan site olabilir.
Sitesinde wp numaraları var oradan iletişime geçin ve iade etmek istediğinizi söyleyin ürünün orijinal olduğu konusunda ısrar edecekler dinlemeyin orijinali ben de zaten var bu çok ısınıyor ona göre falan diye konuşup iade talebinde ısrarcı olun.
Ben de dalgınlıkla sipariş verdim, apple hesabımda siparişimi göremeyince duruma uyandım. Aceleyle kargoluyorlar ürünü Whatsapp hatları üzerinden iletişime geçip, kargoyu reddettim, ücret iadesi talebinde bulundum, tüm parayı geri yatırdılar. 200 lira daha koyun orijinalliğinden emin olduğunuz ürün alın. 200 lira için 50-60 bin TL' lik cihazınızı riske atmaya değmez. Apple adını kullanıp sitenin çakmasını yapan adamlar size neler yapmaz ...