C cugi Hectopat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #1 Son birkaç gündür bilgisayarı kapatırken bu hatayla karşılaşıyorum. Birkaç saniye ekranda kalıp sonra gidiyor. Sebebi ne olabilir? (Virüs değil. Windows'un klavye ve fare hareketlerini denetleyen bir programı.) (Windows 10 Home kullanıyorum.)
Son birkaç gündür bilgisayarı kapatırken bu hatayla karşılaşıyorum. Birkaç saniye ekranda kalıp sonra gidiyor. Sebebi ne olabilir? (Virüs değil. Windows'un klavye ve fare hareketlerini denetleyen bir programı.) (Windows 10 Home kullanıyorum.)
kaaner48 Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 694 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #2 Hatayı Google'da aratıp çözümüne baktınız mı? Bir çok çözüm yöntemi mevcut.
C cugi Hectopat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #3 Birkaçını söylermisiniz?
kaaner48 Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 694 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #4 Bu sayfayı sonuna kadar dikkatli bir şekilde okursanız derdinize derman olacağını düşünüyorum. ApplicationFrameHost.exe nedir ve nasıl düzeltilir? Virüs mü Güvenli mi?
Bu sayfayı sonuna kadar dikkatli bir şekilde okursanız derdinize derman olacağını düşünüyorum. ApplicationFrameHost.exe nedir ve nasıl düzeltilir? Virüs mü Güvenli mi?