Hocam çok iyi bir projeniz yoksa zor. En iyi projem sanırsam Unity'de arabalar hakkında yaptığım bir oyundu. Arcade tarzı değildi. Downforce, tork, vitesler vs. çoğu şeyi yapmıştım. Bunun dışında da birçok projem vardı. Fakat %50 üstünde bile vermediler. Yine de şansınızı denemekte fayda var.
Hocam çok iyi bir projeniz yoksa zor. En iyi projem sanırsam Unity'de arabalar hakkında yaptığım bir oyundu. Arcade tarzı değildi. Downforce, tork, vitesler vs. çoğu şeyi yapmıştım. Bunun dışında da birçok projem vardı. Fakat %50 üstünde bile vermediler. Yine de şansınızı denemekte fayda var.
Google Play üzerinden yayınladığım birkaç ayda geliştirdiğim oyunun yanı sıra, Unity, Gamemaker 2, HTML ve Javascript deneyimlerim var. Keza BAU'nun finanse ettiği bir kurstan 6 ay eğitim görüp sertifika da aldım. Oyunlara adadığım bir İnternet sitem de var kendi ellerimle kodlayıp dizayn ettiğim. YTÜ'nin kendi düzenlediği gamejam de dahil olmak üzere birkaç jam'e de katıldım ve oradan da projelerim var.
Google Play üzerinden yayınladığım birkaç ayda geliştirdiğim oyunun yanı sıra, Unity, gamemaker 2, HTML ve JavaScript deneyimlerim var. Keza Bau'nun finanse ettiği bir kurstan 6 ay eğitim görüp sertifika da aldım. Oyunlara adadığım bir internet sitem de var kendi ellerimle kodlayıp dizayn ettiğim. YTÜ'nin kendi düzenlediği gamejam de dahil olmak üzere birkaç Jam'e de katıldım ve oradan da projelerim var.
Siz dijital oyun tasarımdan da mı başvurmuştunuz bu arada?