Applybau başvuru süreci nasıl işliyor?

Coda

Hectopat
Bu sistem hakkında bilgisi olanlar, daha önce başvuru yapmış kişiler deneyimlerini anlatabilir mi? Deneme amaçlı ve kendimi test etmek için yazmayı düşünüyorum şu an.

Bu sistem hakkında bilgisi olanlar, daha önce başvuru yapmış kişiler deneyimlerini anlatabilir mi? Deneme amaçlı ve kendimi test etmek için yazmayı düşünüyorum şu an.
Hocam ben başvurdum bu sene. YKS sınavım iyi geçmesine rağmen Bahcesehir Bilgisayara yetecek kadar iyi değildi. Bende sansimi denemek istedim. Uzun ve ozenli metinler yazip kendimi tanittim. 3 farkli spor lisansimi, 2 tane bilgisayar olimpiyatina katilma belgemi, deneyap sertifikami, teknofest katilma belgemi, satranç madalyalarimi, b2 ingilizce sertifikami yükledim. Uzun uzun da kendimden bahsettim. Yazilim ve modellemede projelerim oldugunu soyledim ve bu projeleri de attim onlara. Yazilim ogreten hocami referans olarak gosterdim. Cidden en az 70 bekliyordum bu kadar seyden sonra. Ve sadece ismini yazanlara bile verdikleri %30 bursu verdiler. Gerçekten cocuk kandırır gibi bir hareket ve emegime yazik oldu diye düşünüyorum. Sureci soracaksaniz da 3 kuruldan geciyor başvurunuz. Aciklanma tarihinde siteye girip bakıyorsunuz sonuca. Baska hiçbir mudaheleniz yok. Eğer 70-100 arası burs hayaliniz varsa kimsenin umursamadigi bolumleri secin. Hafif onemli bir bolum bile olsa torpil sağolsun zengin çocuklarına burs veriyorlar.

Dijital oyun tasarımı bölümünü istiyorum. Ve şuan zaten deneme amaçlı yazıyorum gerçekten yazmam için hazırlanmam gerekiyor. 4500 karakter falan yazdım şuan bitmek üzere. Ayrıca şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum.

%30 almışım. Ve gerçekten neredeyse hiçbir şey yazmadım.
Demiştim o 30u herkese veriyorlar maalesef

%30 almışım. Ve gerçekten neredeyse hiçbir şey yazmadım.
Eğer tercih yapacaksiniz size önerim Bilgisayar ya da yazılım yazmanız. Dijital oyun tasarimi bir sanat bana göre. Gerekli yazılımı bu iki bölümde(özellikle yazılım daha iyi olur sizin icin) öğrenirsiniz. Ondan sonra motor falan ogrenmek tamamen kendi yapabileceginiz birsey. Ki avantaj olarak da eger oyun gelistiricisi olarak is bulamazsaniz her zaman yazilimci olarak calisabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tercih yapmayacağım. Onları yazmamıştım zaten tercih kısmına. Sistemleri baya bir saçmaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…